Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Συνάντηση Αντιπροσωπείας της αεροπορικής εταιρείας Aegean Air με το ΕΒΕ Πάφου

Εθιμοτυπική συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020 μεταξύ Αντιπροσωπείας της αεροπορικής εταιρείας AGEAN AIRLINES και του Προέδρου του ΕΒΕ Πάφου κου Α. Δημητριάδη στην παρουσία και του Γραμματέα/ Διευθυντή του επιμελητηρίου κου Μ. Στυλιανού. Την αεροπορική εταιρεία Aegean εκπροσώπησε ο κος Χρήστος Γιαννόπουλος Διευθυντής Πωλήσεων Κύπρου, η κα Ιουλία Σαράκη Outdoor Sales Executive και η κα Άντρη Πουρούκκου Outdoor Sales Executive.

 

Μέσα σε ένα φιλικό και ευχάριστο κλίμα συζητήθηκε η δυνατότητα διεύρυνσης του πτητικού προγράμματος της εταιρείας με το ταξιδιωτικό κοινό της Πάφου, της Κύπρου και γενικότερα των ξένων επισκεπτών. Η αεροπορική σύνδεση της Πάφου με την Αθήνα τόνισε ο κος Δημητριάδης ήταν ένα πάγιο αίτημα των Φορέων της Επαρχίας Πάφου ενώ η αντιπροσωπεία της Aegean ενημέρωσε ότι πέραν των δύο εβδομαδιαίων προγραμματισμένων πτήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, τους επόμενους μήνες θα προστεθεί και τρίτη πτήση σε περίοδο αιχμής, προσφέροντας με αυτόν τον τρόπο αυξημένη προσβασιμότητα, σε βασικές αγορές του δικτύου του εξωτερικού.

 

Η συνδεσιμότητα με άλλους τουριστικούς και εταιρικούς προορισμούς τέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Πάφου, και των στελεχών της Aegean Airlines για μελλοντικούς σχεδιασμούς ενώ ο κος Δημητριάδης τόνισε την ανάγκη η εταιρεία να θεσπίσει ως βάση της και το αεροδρόμιο της Πάφου.

 

Με το πέρας της συνάντησης επικράτησε ένα αίσθημα αισιοδοξίας όσον αφορά την εδραίωση της AEGEAN AIRLINES στην πόλη της Πάφου και αμφότεροι ευχήθηκαν η ζήτηση να αυξηθεί και κατ’ επέκτασιν το πτητικό πρόγραμμα της εταιρείας, αφού θα πρόσφερε τεράστια θετικά αποτελέσματα τόσο για την εταιρεία όσο και για την επαρχία.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 16.01.2020

 

 

magnifiercross
X