ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων

Πετυχημένη η ενημερωτική διάλεξη του ΕΒΕ Πάφου στην Πόλη Χρυσοχούς με θέμα: Συμβολαιακή Γεωργία

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία ενημερωτική διάλεξη που διοργάνωσε το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου σε συνεργασία με το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος και την Συντονιστική Επιτροπή του Δήμου και των Κοινοτήτων του Διαμερίσματος Πόλης Χρυσοχούς με θέμα «Συμβολαιακή Γεωργία»  (Παραγωγή Γεωργικών Προϊόντων σε προσυμφωνημένες ποσότητες και τιμές, με βάση σύμβαση που συνομολογείται μεταξύ Γεωργού/ Παραγωγού και Αγοραστή/ Εμπορευόμενου).

Η διάλεξη έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς, με εισηγητή την κα. Ελένη Μιλή, Λειτουργό Γεωργίας Α΄ του Τμήματος Γεωργίας, και την παρέμβαση ανώτερων στελεχών του Υπουργείου, παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκου Κουγιάλη. Ο Υπουργός στο χαιρετισμό του συνεχάρη το Επιμελητήριο για την πρωτοβουλία και κάλεσε τον γεωργικό και εμπορικό κόσμο να αξιοποιήσει την πρωτοποριακή αυτή μέθοδο παραγωγής και εμπορίας γεωργικών προϊόντων.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης στο χαιρετισμό του ανέφερε πως η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του Επιμελητηρίου για στήριξη και ενδυνάμωση του αγροδιατροφικού τομέα της οικονομίας. Ανέφερε δε πως η συμβολαιακή γεωργία αποτελεί μια από τις σημαντικότερες τάσεις της σύγχρονης αγροτικής παραγωγής σε παγκόσμιο επίπεδο με πολλαπλά οφέλη για τους συμβαλλόμενους, όπως την διασφάλιση ενός εγγυημένου εισοδήματος για τους παραγωγούς και εγγυημένη πρόσβαση σε προϊόντα διασφαλισμένης ποιότητας και ποσότητας για τις αγροτικές βιομηχανίες.

Την εκδήλωση χαιρέτισε εκ μέρους του Δήμου και Περιφέρειας Πόλεως Χρυσοχούς ο Δήμαρχος Πόλεως Χρυσοχούς κ. Άγγελος Γεωργίου, ο οποίος εξέφρασε την εκτίμηση του για το ενδιαφέρον του Υπουργείου Γεωργίας και του Επιμελητηρίου Πάφου για την ανάπτυξη της περιοχής.

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης, Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου.

Χορηγοί της εκδήλωσης ήταν το Υπουργείο Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, το Συνεργατικό Ταμιευτήριο Πάφου και ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς.

magnifiercross
X