ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων

Συμμετοχή του ΕΒΕ στο πρόγραμμα European Incubator for Business Ideas

To ΕΒΕ Πάφου σε συνεργασία με τον Οργανισμό Προώθησης Ευρωπαικών Θεμάτων συμμετέχει σε Ευρωπαικό Πρόγραμμα Erasmus + KA2. Ο σκοπός είναι η ανάπτυξη και δημιουργία εκπαιδευτικού υλικού για εταιρίες startups. Η πρώτη συνάντηση του έργου European Incubator for Business Ideas, πραγματοποιήθηκε στην Ιταλία, στα γραφεία του Libera Universita Maria ss. Assunta LUMSA, με συμμετέχοντες από τη Ρουμανία, την Ιταλία, τη Πορτογαλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία και την Κύπρο.

Οι μετέχοντες είχαν την πρώτη οργανωτική συνάντηση για συντονισμό των δραστηριοτήτων του έργου στην Ιταλία. Η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην πόλη Τουδελα της Ισπανίας και οι εταίροι είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν καλήτερα τα κυριότερα σημεία του έργου για την αποτελεσματικότερη υλοποίηση. Στη συνάντηση στην Ισπανία είχαν την ευκαιρία να αξιολογήσουν την πρόοδο που πραγματοποιήθηκε κατα την διάρκεια του έργου και να επιταχύνουν τις διαδικασίες υλοποίησης του έργου. Στις 24 με 25 Νοεμβρίου του 2016 πραγματοποιήθηκε η επόμενη συνάντηση στο Λίβερπουλ και τέθηκαν οι βάσεις για την ολολήρωση του εκπαιδευτικού υλικού που θα παρέχεται δωρεάν στο διαδύκτιο. Η τέταρτη και τελική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλλία με συμμετοχή του ΕΒΕ για την στρατηγική ενημέρωσης του ευρύτερου κοινού για το πρόγραμμα.

Το έργο στοχεύει να παρέχει σε μαθητές και ενήλικες την ευκαιρια να αποκτήσουν και να αναπτύξουν δεξιότητες και ικανότητες απαραίτητες για την απασχολησιμότητα τους και ιδιαίτερα σε εταιρίες startups. Ο σκοπός του έργου ειναι να τους δώσει τα εκπαιδευτικά εφόδια στο να μετατρέψουν τις επαγγελματικές τους ιδέες σε συγκεκριμένες επαγγελματικές δράσεις.

magnifiercross
X