Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές

Ανακοίνωση ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Πάφου Ανδρέα Αταλιώτη

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας / Διευθυντής και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια του μ. Ανδρέα Αταλιώτη.

Ο Ανδρέας Αταλιώτης διετέλεσε Δήμαρχος Πάφου κατά την περίοδο 1986-1996  αφήνοντας πίσω του σπουδαίο έργο όσον αφορά την ανάπτυξη και προβολή της Πάφου που τόσο αγαπούσε. Όπως είναι γνωστό ήταν ένας άνθρωπος που διακρινόταν από ήθος και εντιμότητα με τρομερές ευαισθησίες στον Πολιτισμό και πάντα εργαζόταν προς όφελος της κοινωνίας και της πόλης του.

Υπηρέτησε επίσης τον τόπο με πλούσια κοινωφελή δράση ,μεταξύ άλλων ως Πρόεδρος της Εφορείας Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Πάφου, μέλος του Δ.Σ του Κ.Ο.Τ και Πρόεδρος ή Μέλος των Διοικητικών οργάνων σωματείων του Αθλητισμού, του Πολιτισμού και της Κοινωνικής Μέριμνας.

Αιωνία του η μνήμη και η Πάφος θα τον θυμάται για την τεράστια και καθοριστική συνεισφορά του στην ανάπτυξη της Επαρχίας μας.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κος Γιώργος Μάης, προσήλθε στο Δημοτικό Μέγαρο και υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων αποτίνοντας φόρο τιμής στον πρώην Δήμαρχο Πάφου κο Αντρέα Αταλιώτη.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου

25.02.2021