Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές

Σύσκεψη για την προώθηση των μεγάλων ιδιωτικών αναπτύξεων της Επαρχίας Πάφου

Από τη σύσκεψη για την προώθηση των μεγάλων ιδιωτικών αναπτύξεων της Επαρχίας Πάφου που πραγματοποιήθηκε χθες 26/5/2015 και ώρα 11:00 στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου παρουσία του Προέδρου του Επιμελητηρίου κου Ανδρέα Δημητριάδη, του Πρόεδρου του CIFA (Κυπριακός Σύνδεσμος Επενδυτικών Ταμείων) κου Άγγελου Γρηγοριάδη, του Γενικού Διευθυντή του Χρηματιστηρίου Αξιών Κύπρου κου Νώντα Μεταξά, του Διευθυντή Επενδυτικής Τραπεζικής κου Κωνσταντίνου Παπαναστασίου και ιδιοκτητών και ανώτερων στελεχών των μεγάλων αναπτυξιακών έργων της Επαρχίας. Κατά τη σύσκεψη συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα:

• Στρατηγική και ενέργειες συλλογικής προώθησης Μεγάλων Αναπτύξεων της Πάφου
• Σχέδιο δημιουργίας Επενδυτικού Ταμείου ύψους 2 δις σε συνεργασία με στρατηγικούς συνεργάτες και επενδυτές
• Ενημέρωση για το Σχέδιο Γιούνκερ αναφορικά με την παραχώρηση χαμηλότοκων δανείων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

magnifiercross