Έντονη Ανησυχία για τη καθυστέρηση της υλοποίησης του έργου της Μαρίνας

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, η Συντονιστική Επιτροπή Φορέων και Οργανώσεων Ιδιωτικού Τομέα της Πάφου (ΣΕΦΟ) και όλοι οι Βουλευτές Πάφου με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το Υπουργικό Συμβούλιο, εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για την καθυστέρηση που παρατηρείται στη προώθηση και υλοποίηση του μεγάλου έργου της Μαρίνας της Πάφου, η οποία θα συμβάλει στον εμπλουτισμό και αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος της Επαρχίας Πάφου, στην προσέλκυση ναυτικού τουρισμού και επενδυτών και την ανάδειξη της περιοχής σε ¨πόλο έλξης¨.

Στις 22/12/2017 εκδόθηκε απόφαση από το Διοικητικό Δικαστήριο στην υπό αρ. υπόθεση 622/2017 με την οποία αποφασίστηκε ότι η συγκρότηση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων που διορίστηκε από το τότε Υπουργικό Συμβούλιο πάσχει λόγω κακής σύνθεσης του διορίζοντα οργάνου.

Οι Φορείς καλούν το Υπουργικό Συμβούλιο όπως προχωρήσει άμεσα με το διορισμό Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων για να συνεχίσει τη διαδικασία του διαγωνισμού για την κατακύρωση του έργου της Μαρίνας της Πάφου.

magnifiercross
X