ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ 2023 09-11 ΜΑΙΟΣ 2023 ΗΑΕ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ - BUSINESS DELEGATION & FORUM DUBAI 2023 09-11 MAY 2023 UAE, DUBAI-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»

Επιχειρήστε στην Πάφο

Επιχειρήστε στην Πάφο – Επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης

Η επαρχία της Πάφου είναι ο ιδανικός τόπος για να μεταφέρει ή να ιδρύσει κάποιος την     έδρα της επιχείρησης του ή μέσω της οποίας να διαχειρίζεται τις διεθνείς επιχειρηματικές    δραστηριότητές του. Η περιοχή προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μια επιχείρηση μπορεί να δραστηριοποιηθεί υποστηριζόμενη από την υποδομή που χρειάζεται ένας σύγχρονος οργανισμός. Υπάρχουν διαθέσιμοι σύγχρονοι γραφειακοί χώροι και εξειδικευμένο προσωπικό υψηλής μόρφωσης και κατάρτισης. Κυπριακές αλλά και ξένες διεθνείς τράπεζες διατηρούν παραρτήματα στην Πάφο. Υψηλού επιπέδου γνώσης και εξειδίκευσης νομικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και ελεγκτικές υπηρεσίες προσφέρονται στις επιχειρήσεις της Πάφου από τοπικούς αλλά και διεθνείς οίκους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Το ασφαλές περιβάλλον, η πληθώρα των δραστηριοτήτων πού μπορούν οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Πάφου να απολαύσουν, η παρουσία υψηλών προδιαγραφών αγγλόφωνων σχολείων και πανεπιστημιακών σχολών και το ευνοϊκό φορολογικό περιβάλλον, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την εγκατάσταση επιχειρηματιών και των οικογενειών τους.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις διαθέσιμες επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης στην Κύπρο και γενικότερους τρόπους για να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά στην Πάφο – Κύπρο. Στο κατάλογο μελών της ενότητας επενδύστε στην Πάφο μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο των επαγγελματιών – μελών του Επιμελητηρίου που μπορούν να σας βοηθήσουν να στήσετε την επιχείρηση σας στην Πάφο – Κύπρο:

Types of Entities in Cyprus

- Companies Limited by shares

  • Private
  • Public

- Company Limited by guarantee

- European Company (Societas Europaea)

- Branches (act as such a legal entity)

- Partnerships

Reference shall be made to Business/ Trade names which all of the above entities may register and trade with

Mergers and Re-organisations

General Provisions

- Two or more existing companies be merged between themselves

- Two or more companies be merged with a new establishment (for this purpose Company)

Procedure

- Preparation of restructuring/ Merger Plan

- Approval of the plan by the shareholders and Directors

- Consent from the Companies Creditors

- Obtaining of Court Order

- Filing with the Registrar the Court Order and any other documents mentioned in the Order

Note: It is suggested that before proceeding with the merger, this possibility be examined from a Cyprus Tax point of view.

Re-domiciliation

In 28.7.2006 a new Law has been enacted in Cyprus, as an amendment to the Companies’ Law Cap.113, by which:

- Foreign Companies can be re-domiciled in Cyprus

- Cyprus registered Companies can be re-domiciled abroad

magnifiercross
X