Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Επιχειρήστε στην Πάφο

Επιχειρήστε στην Πάφο – Επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης

Η επαρχία της Πάφου είναι ο ιδανικός τόπος για να μεταφέρει ή να ιδρύσει κάποιος την     έδρα της επιχείρησης του ή μέσω της οποίας να διαχειρίζεται τις διεθνείς επιχειρηματικές    δραστηριότητές του. Η περιοχή προσφέρει ένα φιλόξενο περιβάλλον μέσα στο οποίο μια επιχείρηση μπορεί να δραστηριοποιηθεί υποστηριζόμενη από την υποδομή που χρειάζεται ένας σύγχρονος οργανισμός. Υπάρχουν διαθέσιμοι σύγχρονοι γραφειακοί χώροι και εξειδικευμένο προσωπικό υψηλής μόρφωσης και κατάρτισης. Κυπριακές αλλά και ξένες διεθνείς τράπεζες διατηρούν παραρτήματα στην Πάφο. Υψηλού επιπέδου γνώσης και εξειδίκευσης νομικές, συμβουλευτικές, λογιστικές και ελεγκτικές υπηρεσίες προσφέρονται στις επιχειρήσεις της Πάφου από τοπικούς αλλά και διεθνείς οίκους που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Το ασφαλές περιβάλλον, η πληθώρα των δραστηριοτήτων πού μπορούν οι επισκέπτες και οι κάτοικοι της Πάφου να απολαύσουν, η παρουσία υψηλών προδιαγραφών αγγλόφωνων σχολείων και πανεπιστημιακών σχολών και το ευνοϊκό φορολογικό περιβάλλον, δημιουργεί τις ιδανικές συνθήκες για την εγκατάσταση επιχειρηματιών και των οικογενειών τους.

Πιο κάτω σας παραθέτουμε τις διαθέσιμες επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης στην Κύπρο και γενικότερους τρόπους για να δραστηριοποιηθείτε επιχειρηματικά στην Πάφο – Κύπρο. Στο κατάλογο μελών της ενότητας επενδύστε στην Πάφο μπορείτε να κατεβάσετε τον κατάλογο των επαγγελματιών – μελών του Επιμελητηρίου που μπορούν να σας βοηθήσουν να στήσετε την επιχείρηση σας στην Πάφο – Κύπρο:

Types of Entities in Cyprus

- Companies Limited by shares

  • Private
  • Public

- Company Limited by guarantee

- European Company (Societas Europaea)

- Branches (act as such a legal entity)

- Partnerships

Reference shall be made to Business/ Trade names which all of the above entities may register and trade with

Mergers and Re-organisations

General Provisions

- Two or more existing companies be merged between themselves

- Two or more companies be merged with a new establishment (for this purpose Company)

Procedure

- Preparation of restructuring/ Merger Plan

- Approval of the plan by the shareholders and Directors

- Consent from the Companies Creditors

- Obtaining of Court Order

- Filing with the Registrar the Court Order and any other documents mentioned in the Order

Note: It is suggested that before proceeding with the merger, this possibility be examined from a Cyprus Tax point of view.

Re-domiciliation

In 28.7.2006 a new Law has been enacted in Cyprus, as an amendment to the Companies’ Law Cap.113, by which:

- Foreign Companies can be re-domiciled in Cyprus

- Cyprus registered Companies can be re-domiciled abroad

magnifiercross
X