Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Πλεονεκτήματα Μέλους

ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ

 • για να έχετε πρόσβαση και να εκπροσωπείστε στις αποφάσεις που λαμβάνονται από την Κυβέρνηση και άλλους θεσμοθετημένους φορείς, σε θέματα που σας αφορούν άμεσα.
 • για να υποβοηθήστε στις διαπραγματεύσεις σας με τις Συντεχνίες, με την ενεργό συμμετοχή του Διευθυντή των εργασιακών σχέσεων του ΚΕΒΕ.
 • για να ενημερώνεστε πλήρως και να παίρνετε συμβουλές σε τομείς όπως εμπόριο, βιομηχανία, υπηρεσίες, τουρισμός, εργασιακές σχέσεις αλλά και την οικονομία γενικότερα, τόσο στην Κύπρο όσο και το εξωτερικό.
 • για να πληροφορείστε έγκυρα και έγκαιρα σε ότι αφορά την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη δική σας επιχείρηση.
 • για να συμμετέχετε στα σεμινάρια, διαλέξεις και εκπαιδευτικά προγράμματα που διεξάγει το ΕΒΕ Πάφου / ΚΕΒΕ για το σύγχρονο επιχειρηματία.
 • για να σας εντοπίζουν επιχειρηματίες και άλλοι ενδιαφερόμενοι του εξωτερικού μέσω της ιστοσελίδας του ΚΕΒΕ και του ΕΒΕ Πάφου και των καταλόγων που εκδίδει το ΚΕΒΕ σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
 • για να βρίσκετε τον κατάλληλο συνεργάτη σας, στην Κύπρο ή το εξωτερικό και να σιγουρεύεστε για την αξιοπιστία του.
 • για να τυγχάνετε μειωμένης χρέωσης στην έκδοση διαφόρων πιστοποιητικών απαραίτητων για τις εξαγωγές και δραστηριότητες σας.
 • για να συμμετέχετε σε Διεθνείς εκθέσεις και στις εμπορικές αποστολές του εξωτερικού που οργανώνει το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού ειδικά για τον κύπριο επιχειρηματία.
 • για να λαμβάνετε δωρεάν τα ενημερωτικά δελτία του ΚΕΒΕ ως και άλλα έντυπα που εκδίδει το ΕΒΕ Πάφου.
 • για να έχετε πρόσβαση στα αποτελέσματα των ερευνών και μελετών που διεξάγει το ΚΕΒΕ και το ΕΒΕ Πάφου σε σχέση με τον επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.
 • ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ.

Την ίδια στιγμή το ΕΒΕ Πάφου εκδίδει σε όλα τα μέλη του Πιστοποιητικό Μέλους, ένα έγγραφο με κύρος τόσο στο εσωτερικό όσο και στη διεθνή αγορά. Το Πιστοποιητικό Μέλους | MEMBERSHIP CERTIFICATE διευκολύνει τις συναλλαγές σας και αποδίδει στις επιχειρήσεις σας εγνωσμένο κύρος αφού εκδίδεται από τον πλέον κατεξοχήν Οργανισμό που αφορά την επιχειρηματικότητα σε τοπικό και σε διεθνές επίπεδο.

magnifiercross
X