Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-Σεμινάριο ΕΒΕ Πάφου: Successful Leadership through enhancing employee engagement | Eπιτυχημένη Ηγεσία μέσω της δέσμευσης των εργαζομένων-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ-ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI».-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «CREATING TOMORROW'S BUSINESS SOLUTIONS WITH GENERATIVE AI».-Δηλώσεις του Γραμματέα/ Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου κου Μαρίνου Στυλιανού στο ΡΙΚ1 'Πρώτη Ενημέρωση' για τη Γέφυρα διασύνδεσης Βιομ. πρχ Μεσόγης με Βιομ. Ζώνη Τρεμιθούσας

Διεθνείς Σχέσεις

Το Επιμελητήριο Πάφου έχει αδελφοποιηθεί με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αχαΐας (Πάτρας) το 1975, με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χίου το 1989, και με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων το 2010.

Έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Φθιώτιδας (Λαμίας) και Πρέβεζας το 2005 και Πρωτόκολλο Συνεργασίας και Συναντίληψης με τα Επιμελητήρια του Δικτύου Αδελφοποιημένων Πόλεων Ελλάδος με την Πάφο το 2012.

Οι πόλεις που συμμετέχουν στο δίκτυο είναι η Μυτιλήνη, η Καλαμαριά Θεσσαλονίκης, η Κέρκυρα, η Λαμία, η Πρέβεζα και τα Χανιά.

Υπέγραψε δε επιχειρηματικές συνεργασίες με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Σερρών το 2000, με τα Επιμελητήρια των πόλεων Κιέβου, Οδησσού και Λβιβ της Ουκρανίας το 2010, με το Επιμελητήριο Nizhniy Novgorod της Ρωσίας το 2011, με τα Επιμελητήρια των πόλεων Cherkaskoi, Kirovogradskoy, και Sumskoy Ουκρανίας το 2014 και με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών της Ινδίας (All India Association of Industries – AIAI) το 2014. To 2015 υπογράφηκε στο Μέγαρο του Επιμελητηρίου του Αμμάν της Ιορδανίας, παρουσία και του Εξοχότατου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη Μνημόνιο Συνεργασίας και Συναντίληψης ενώ το 2016 υπογράφηκε Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Οικονομικών της Αυτόνομης Δημοκρατίας της Adjara της Γεωργίας. Το 2018 το Επιμελητήριο Πάφου προχώρησε σε περαίτερω εμβάνθυση Διεθνών Σχέσεων υπογράφοντας Μνημόνια Συνεργασίας με τα Επιμελητήρια της Αλεξάνδρειας και του Καϊρου της Αιγύπτου αντίστοιχα στα πλαίσια της Διοργάνωσης του Προγράμματος 'NOSTOS the ReTuRn'.

magnifiercross
X