Ακύρωση Διατάγματος που αφορά στην αναστολή της λειτουργίας των συνεργείων αυτοκινήτων

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ενημερώνει τα μέλη του και κάθε ενδιαφερόμενο ότι το Υπουργείο Υγείας ακύρωσε σχετικό διάταγμα που προνοούσε αναστολή της λειτουργίας των συνεργείων αυτοκινήτων.

Μετά από άμεσες ενέργειες του ΚΕΒΕ σε συνεννόηση με τα τοπικά επιμελητήρια έχει επιτευχθεί η ακύρωση της πρόνοιας για αναστολή της λειτουργιάς των συνεργείων αυτοκινήτων από τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Τα μηχανουργεία μπορούν να συνεχίσουν τη λειτουργία τους λαμβάνοντας φυσικά όλα τα απαραίτητα μέτρα που απαιτούνται για τον περιορισμό της επιδημίας του κορωνοϊού.

Το ΚΕΒΕ τόνισε την άμεση ανάγκη για ακύρωση της σχετικής πρόνοιας αφού σε διαφορετική περίπτωση υπήρχε μεγάλος κίνδυνος να επηρεαζόταν άμεσα η εφοδιαστική αλυσίδα παραγωγής και διάθεσης τροφίμων, φαρμάκων και άλλων προϊόντων άμεσης ανάγκης προς τα σημεία πώλησης. Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι, σε συνέχεια χθεσινού Διατάγματος που εξέδωσε ο Υπουργός Υγείας, ακυρώνεται η πρόνοια για αναστολή της λειτουργίας των συνεργείων αυτοκινήτων. Νέο Διάταγμα θα εκδοθεί εντός της ημέρας.

Ως εκ τούτου, τα συνεργεία αυτοκινήτων μπορούν να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους.

Υπουργείο Υγείας

18 Μαρτίου 2020

 

Γραφείο Τύπου | ΕΒΕΠ

magnifiercross
X