Ανακοίνωση ΕΒΕ Πάφου για το χαμό του Δημάρχου Γεροσκήπους Μιχάλη Παυλίδη

Με βαθιά θλίψη το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου πληροφορήθηκε το χαμό του τέως Δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας/ Διευθυντής και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του μ. Μάκη Παυλίδη.

Ο Μάκης Παυλίδης υπήρξε ένας πολιτικός με καθαρό, ειλικρινή και μεστό λόγο. Άνθρωπος που αγωνίστηκε με πάθος και ανιδιοτέλεια για τη Γεροσκήπου, την πόλη που αγάπησε και τον αγάπησε τιμώντας τον στο αξίωμα του Δημάρχου για 9.5 χρόνια. Άνθρωπος φλογερός, χαμογελαστός με παρρησία λόγου χωρίς υπεκφυγές.

Φίλος, υποστηρικτής και στενός συνεργάτης του Επιμελητηρίου για χρόνια με γνώμονα την προώθηση έργων υποδομής για την Γεροσκήπου αλλά και την Επαρχία Πάφου.

Υπήρξε οραματιστής και διακρινόταν για την προσήλωση του και την αγάπη του για την Γεροσκήπου και την Πάφο γενικότερα.

Πέραν των επιτυχιών του στον τομέα των επιχειρήσεων και την συμβολή του στην τοπική οικονομία και κοινωνία, η πολυσχιδής δράση του, η χαρισματική προσωπικότητά του και η συνεισφορά του στα δημόσια πράγματα της Κύπρου ενέπνεαν την εκτίμηση, την αγάπη και τον σεβασμό όλων.

Αιωνία του η μνήμη, ελαφρύ ας είναι το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X