Ανακοίνωση ΕΒΕ Πάφου για το χαμό του Σωκράτη Χάσικου

Με βαθιά θλίψη το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου πληροφορήθηκε το χαμό του πρώην Υπουργού Εσωτερικών, Άμυνας και επί σειρά ετών Βουλευτή της Βουλής των Αντιπροσώπων. Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Γραμματέας / Διευθυντής και το προσωπικό του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήριά στην οικογένεια και τους οικείους του μ. Σωκράτη Χάσικου .

Ο Σωκράτης Χάσικος υπήρξε ένας πολιτικός με καθαρό, ειλικρινή και μεστό λόγο. Πάντοτε τοποθετείτο στα ζητήματα και θέματα δύσκολα και εύκολα με παρρησία λόγου χωρίς υπεκφυγές.

Υπήρξε οραματιστής και διακρινόταν για την προσήλωση του και την αγάπη του για την πατρίδα, πράγμα που επιβεβαιώνεται μέσα από τη δράση του από όλα τα αξιώματα που υπηρέτησε.

Πέραν των επιτυχιών του στον τομέα των επιχειρήσεων και την συμβολή του στην κυπριακή οικονομία και κοινωνία, η πολυσχιδής δράση του, η χαρισματική προσωπικότητά του και η συνεισφορά του στα δημόσια πράγματα της Κύπρου ενέπνεαν την εκτίμηση και τον σεβασμό όλων.

Αιωνία του η μνήμη, ελαφρύ ας είναι το χώμα μα που θα τον σκεπάζει.

Γραφείο Τύπου ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X