Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για ΔΡΟΜΟ ΠΑΦΟΥ - ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ – ΑΝΟΙΓΜΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ & ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

| έκκληση για επίσπευση στην έκδοση απόφασης στην προσφυγή

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου έλαβε απάντηση από την Πρόεδρο της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών κα Έφη Παπαδοπούλου στην βάση επιστολής που στάλθηκε ημερ. 8.4.2020 αναφορικά με την διαδικασία έκδοσης απόφασης για το δρόμο Πάφου – Πόλις Χρυσοχούς.

Στην επιστολή της η κας Παπαδοπούλου κατέστησε σαφές ότι προτού οριστεί για ακρόαση ενώπιον της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών οι Αιτητές της Προσφυγής έχουν το δικαίωμα να επιθεωρήσουν τους διοικητικούς φακέλους της Αναθέτουσας Αρχής ώστε να είναι σε θέση να αναπτύξουν την επιχειρηματολογία τους.

Παρά το γεγονός ότι η ακρόαση ορίστηκε κατά προτεραιότητα στις αρχές Απριλίου, αυτό δεν κατέστη δυνατό, εφόσον ένα από τα Μέλη της Κοινοπραξίας των Αιτητών έχει έδρα την Ελλάδα και δεν μπορούσε να ταξιδέψει λόγω των περιοριστικών μέτρων του COVID-19 και του κλεισίματος των αεροδρομίων.

Ωστόσο, το Επιμελητήριο Πάφου, με βάση το άνοιγμα των αεροδρομίων από τις 9 Ιουνίου 2020 όπως η απόφαση της Κυβέρνησης, ζητά εκ νέου από την Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες προς το Μέλος της Κοινοπραξίας που έχει έδρα την Ελλάδα, όπως επισκεφθούν την Κύπρο το συντομότερο δυνατό για επιθεώρηση των σχετικών εγγράφων του διαγωνισμού. Αυτό θα επιτρέψει στην Αναθεωρητική Αρχή να ορίσει την ακρόαση εκ νέου και θα συμβάλλει στην ταχεία έκδοση της σχετικής απόφασης.

Υπενθυμίζουμε ότι ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς κηρύχθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο ως έργο «Δημοσίου Συμφέροντος» και δεν πρέπει να αφεθεί στο έλεος του χρόνου. Για την επαρχία Πάφου, το συγκεκριμένο πολεοδομικό έργο αποτελεί προτεραιότητα και οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση δεν μας βρίσκει σύμφωνους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 10/06/2020

magnifiercross
X