Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

Αποτελεσματικές Στρατηγικές Online Reputation Management - 09.03.2016

online-reputation-management

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει εξειδικευμένο μονοήμερο σεμινάριο τη Τετάρτη 09 Μαρτίου, 2016 και ώρα 8.30π.μ. στην εκπαιδευτική αίθουσα του ΕΒΕ Πάφου με θέμα:

«Αποτελεσματικές Στρατηγικές Online Reputation Management»

Το Online Reputation Management (ORM) ή αλλιώς η Διαδικτυακή Διαχείριση Εταιρικής Φήμης έχει γίνει κρίσιμο συστατικό πολλών εταιρικών διαφημιστικών εκστρατειών. Oι περισσότερες κυπριακές εταιρείες δεν γνωρίζουν του τι λέγεται στο διαδίκτυο για το brand τους, ή τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Σωστό ή λάθος, αυτό που λέγεται στο διαδίκτυο μπορεί να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο τι σκέφτονται οι άλλοι για μια εταιρεία ή για ένα προϊόν/ υπηρεσία.

Το σεμινάριο αυτό θα βοηθήσει τους συμμετέχοντες να ενδυναμώσουν τις γνώσεις τους στο σχεδιασμό και τη διαχείριση της εταιρικής τους ιστοσελίδας και να αναβαθμίσουν τις τεχνικές τους στη διαχείριση της φήμης της εταιρείας τους στο διαδίκτυο, προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις της εταιρείας τους και να επιτύχουν τους πιο κάτω επιχειρηματικούς στόχους:

• Να εξηγούν τη χρήση των δημοφιλών online υπηρεσιών για την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων ORM.
• Να κατανοήσουν τον τρόπο που οι μηχανές αναζήτησης παρακολουθούν το διαδικτυακό περιεχόμενο (στην ιστοσελίδα, κοινωνικά δίκτυα, κλπ) και έτσι να είναι σε θέση να παρακολουθούν τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια.
• Να επεξηγούν τον αντίκτυπο της «φωνής του πελάτη» και να δημιουργούν και να επηρεάζουν ευκαιρίες των δημοσίων σχέσεων και των κοινωνικών δικτύων.
• Να εφαρμόζουν τον κύκλο ζωής του ORM και να αναπτύσσουν στρατηγικές για την αποτελεσματική παρακολούθηση και αξιολόγηση των δραστηριοτήτων του ORM, καθώς και να συναναστρέφονται με το εταιρικό τους κοινό με επιτυχία.
• Να υιοθετήσουν τις βέλτιστες πρακτικές του Αντιδραστικού (reactive) και Προληπτικού (proactive) Online Reputation Management και να είναι σε θέση να εφαρμόσουν και τις δύο στρατηγικές
• Να διαλέγουν τις κατάλληλες στρατηγικές για τη δημιουργία corporate awareness για τα κύρια διαδικτυακά κανάλια.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε Διευθυντές και Προϊστάμενους εταιρειών, καθώς και σε επιχειρηματίες που πρέπει να συμβάλουν στο σχεδιασμό και την εφαρμογή της στρατηγικής e-marketing. Επίσης απευθύνεται σε Υπεύθυνους Μάρκετινγκ, Πωλήσεων, Operations, IT, Δημοσίων Σχέσεων, Παροχής Υπηρεσιών, Ανθρωπίνου Δυναμικού, αλλά και σε λειτουργούς Μάρκετινγκ, ΙΤ (πληροφορικής), καθώς και σε σύμβουλους επιχειρήσεων που θα καλούνται να δημιουργήσουν δράσεις τακτικής και κατέχουν μέρος της στρατηγικής E-Marketing Mix.

Δικαίωμα Συμμετοχής: €200 + € 38,00 Φ.Π.Α.
Η προδιαγραφή του προγράμματος εγκρίθηκε από την ΑνΑΔ.
Επιχορήγηση ΑνΑΔ € 119.00

Ποσό Πληρωτέο στο ΕΒΕ Πάφου €119,00 (€81.00 + €38.00 ΦΠΑ)

Στο τέλος του προγράμματος θα δοθεί Πιστοποιητικό Παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το σεμινάριο θα διδάξει ο κος Γιώργος Πετρακίδης, Διευθύνων Σύμβουλος και κύριος εκπαιδευτής της Social Space Global Media, η οποία εξειδικεύεται στην παροχή εκπαίδευσης, συμβουλευτικών υπηρεσιών και λύσεων Digital Marketing. Με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στις τεχνολογίες διαδικτύου, Digital Marketing, Project Management και Business Development στις Ηνωμένες Πολιτείες, Ελλάδα και Κύπρο, ο Κος Πετρακίδης έχει εκπαιδεύσει πέραν των 500 εταιρειών και έχει εμψυχώσει πέραν των 1.400 υπαλλήλων, μέσω αμέτρητων σεμιναρίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθύνεστε στο Ε.Β.Ε Πάφου, τηλ. 26818173

magnifiercross
X