Αυξημένο Ενδιαφέρον Εγγραφής Νέων Μελών στο Επιμελητήριο Πάφου

Αύξηση στις εγγραφές νέων μελών παρατηρείται στο Επιμελητήριο Πάφου το τελευταίο εξάμηνο, γεγονός που οφείλεται αφενός στην σταδιακή βελτίωση των οικονομικών και επιχειρηματικών συνθηκών της Επαρχίας και αφετέρου στην έμπρακτη εμπιστοσύνη που δείχνει ο Επιχειρηματικός κόσμος της Επαρχίας στην επιχειρηματική του οργάνωση.

Το ΕΒΕ Πάφου παραμένει προσηλωμένο, για περισσότερα από 50 χρόνια, στις θεμελιώδεις αρχές της ίδρυσής του: στην τεκμηριωμένη και υπεύθυνη ανάληψη πρωτοβουλιών για την πρόοδο και την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, της στήριξης της επιχειρηματικότητας και της  κοινωνίας.

Τα Μέλη του Επιμελητηρίου απολαμβάνουν μια σειρά πλεονεκτημάτων μεταξύ των οποίων είναι τα πιο κάτω:

  • Διασύνδεση των τοπικών επιχειρήσεων της Πάφου με επιχειρήσεις και επιχειρηματίες του εξωτερικού, καθώς και προώθηση των προϊόντων και υπηρεσιών των μελών του ΕΒΕ στο εξωτερικό.
  • Έκδοση ετήσιου Πιστοποιητικού Μέλους, ενός σημαντικού εργαλείου στις συναλλαγές των μελών, κυρίως στο εξωτερικό, αφού καταδεικνύει πως είναι μέλη ενός θεσμοθετημένου Οργανισμού, αναγνωρισμένου διεθνώς.
  • Προτεραιότητα και μειωμένο δικαίωμα συμμετοχής σε επιχειρηματικές αποστολές που διοργανώνει το ΚΕΒΕ.
  •  Έκπτωση 50% σε όλα τα έγγραφα που απαιτούνται για εξαγωγές (πιστοποιητικά προέλευσης, πιστοποίηση των τιμολογίων κτλ)
  • Αξιοποίηση του Ευρωπαϊκού Κέντρου Επιχειρηματικής Στήριξης Κύπρου (Enterprise Europe Network), όπου μέσω του Δικτύου του, παρέχεται στα μέλη ολοκληρωμένη επιχειρηματική υποστήριξη (πχ δυνατότητα εντοπισμού συνεργατών/ πελατών σε 54 χώρες)
  • Εγγραφή της Εταιρείας τους στη βάση δεδομένων του ΚΕΒΕ
  • Καθημερινή ενημέρωση/ πληροφόρηση που αποστέλλεται από το ΚΕΒΕ.
  • Αξιοποίηση των Υπηρεσιών Διαμεσολάβησης Εμπορικών Διαφορών και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του ΚΕΒΕ www.ccci.org.cy
 
Το ΕΒΕ Πάφου έχει καταξιωθεί στη συνείδηση του επιχειρηματικού κόσμου και γενικά του λαού της Επαρχίας Πάφου ως η αναπτυξιακή οργάνωση που θέτει τη σφραγίδα της στην προώθηση της ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας στην Επαρχία, της υλοποίησης σημαντικών έργων υποδομής, καθώς και επίλυσης των σημαντικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Επιμελητηρίου Πάφου στο τηλ. 26818173 ή στο emailevepafos@cytanet.com.cy.
magnifiercross
X