Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-Σχέδιο χορηγιών που αφορά την ανάπτυξη της Οικονομίας της Μέλισσας-Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας, Ανάπτυξη συνεργασιών στονΤομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Δρ Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Γενική ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΟ-ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ Δικτύου Επιμελητηρίων Νοέμβριος 2019

Πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου 2019 στα Χανιά, Κρήτης, η Γενική Συνέλευση του Ελληνο-Κυπριακού Δικτύου Επιμελητηρίων, με συμμετοχή των Επιμελητηρίων Πάφου, Χανίων, Φλώρινας, Λέσβου, Πρέβεζας και του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης έγινε απολογισμός έργου του Δικτύου, παρουσίαση οικονομικών καταστάσεων από τον απερχόμενο πρόεδρο και λήφθηκαν αποφάσεις για εξωστρεφείς δράσεις που θα προωθήσουν την επιχειρηματικότητα των μελών των Επιμελητηρίων του Δικτύου.

Ακολούθως μετά από διαβουλεύσεις και γενική αποδοχή από τους παρευρισκομένους
Πρόεδρος του Δικτύου ανακηρύχθηκε ομόφωνα ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Χανίων Αντώνης Ροκάκης. Το Επιμελητήριο Πάφου εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο του κο Αντρέα Δημητριάδη ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση του και ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο νέο Πρόεδρο.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

03/11/2019

magnifiercross
X