Δεύτερη αποστολή από το Δήμο Liyang – Κίνας στο ΕΒΕ Πάφου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου είχε συνάντηση την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία του, με αντιπροσωπεία Κινέζων επιχειρηματιών και αξιωματούχων της πόλης Liyang Municipal Government, με επικεφαλή τον Αντιδήμαρχο της πόλης κ. Cai Jinlong. Πρόκειται για την δεύτερη αποστολή της πόλης Liyang στην Πάφο, εντός περιόδου 3 μηνών.

Το Επιμελητήριο Πάφου έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας με την πόλη Liyang, κατά την πρώτη τους επίσκεψη στην Πάφο, μετά την επίσκεψη του Προέδρου του Επιμελητηρίου κ. Ανδρέα Δημητριάδη στην Κίνα, με σκοπό την ενίσχυση, προώθηση και επέκταση των εμπορικών, οικονομικών, επιστημονικών, τεχνολογικών και άλλων επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ των επιχειρήσεων, των επιχειρηματιών και των οργανωμένων φορέων των δύο περιοχών.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Περιφέρεια Chiangsu, στην οποία ανήκει η πόλη Liyang, έχει περισσότερες από 2.000 βιομηχανίες.

Κατά την συνάντηση έγινε παρουσίαση του επενδυτικού περιβάλλοντος της Επαρχίας Πάφου, των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Επαρχίας αλλά και των ευκαιριών που παρουσιάζονται στην Κύπρο για τις Κινέζικες βιομηχανίες.

Το ΔΣ του ΕΒΕ Πάφου θα ανταποδώσει την επίσκεψη στην πόλη Liyang τον Απρίλιο του 2017.

final-2

magnifiercross
X