Εθιμοτυπική συνάντηση γνωριμίας μεταξύ ΕΒΕ Πάφου και Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Θεοτόκη Κλεόβουλο παρουσία του Προέδρου του κου Γιώργου Μάη, του Επίτιμου Γραμματέα κου Ζήνωνα Ζήνωνος και του Γραμματέα/Διευθυντή κου Μαρίνου Στυλιανού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιώργος Μάης αφού καλωσόρισε τον κ. Θεοτόκη, ξεκίνησε τη συζήτηση τονίζοντας την ανάγκη να βρεθούν τρόποι ενίσχυσης των σχέσεων των δύο Επιμελητηρίων και κατά συνέπεια περεταίρω τρόποι ανάπτυξης των δεσμών των δύο  πόλεων, Πάφου και Θεσσαλονίκης.

Σημαντικό σημείο συζήτησης ήταν η ισχυροποίηση των οικονομικών δεσμών μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου και της επιχειρηματικής κοινότητας της Θεσσαλονίκης. Ιδιαίτερη αναφορά τόσο από τον Γενικό Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  όσο  και από τον Γραμματέα/Διευθυντή του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου κ. Στυλιανού έγινε στους τομείς του Τουρισμού, της  Βιομηχανίας, του Εμπορίου, της Γεωργίας και των Γεωργικών προϊόντων καθώς επίσης και σε άλλους τομείς εκμεταλλευόμενοι και την αεροπορική σύνδεση Πάφου – Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Θεοτόκης επιβεβαίωσε τις στενές σχέσεις με το Επιμελητήριο Πάφου και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα οριστεί νέα συνάντηση για διοργάνωση κοινών δράσεων.

Δελτίο Τύπου ΕΒΕΠ | 07/10/2021

magnifiercross
X