Επίσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου του κ. Σταύρου Μαλά, Υποψήφιου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΒΕ Πάφου είχε συνάντηση το Σάββατο, 16 Δεκεμβρίου 2017, με  τον υποψήφιο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σταύρο Μαλά, ο οποίος συνοδευόταν από τον Βουλευτή του ΑΚΕΛ κύριο Ανδρέα Φακοντή και άλλους αξιωματούχους του κόμματος.

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης, ανέφερε πως μέσα στα πλαίσια της συνάντησης τους δόθηκε η ευκαιρία να αναφερθούν στην προώθηση των έργων ανάπτυξης της Επαρχίας Πάφου αλλά και της οικονομίας γενικότερα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε το θέμα των μη εξυπηρετούμενων δανείων, ο υψηλός δείκτης ανεργίας, ο μεγάλος χρόνος που παρατηρείται για την αδειοδότηση αναπτύξεων, η κατασκευή του νέου δρόμου Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς, η δυνατότητα αναβάθμισης των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων μέσω των κονδυλίων στήριξης για έρευνα και καινοτομία καθώς και άλλα πολλά θέματα τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Σταύρος Μαλάς ανέφερε ότι συνηγορεί στη δημιουργία Υφυπουργείων Τουρισμού και Ανάπτυξης και βεβαίωσε ότι υπάρχει κοινή γραμμή αναφορικά με τις προοπτικές ανάπτυξης της Πάφου.

magnifiercross
X