Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Επίσκεψη του Εξοχότατου Πρέσβη του Ισραήλ στην Κύπρο κ. ΄Ορεν Ανόλικ στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου σήμερα Παρασκευή 24/06/2022

Ο Πρέσβης του Ισραήλ κ. ΄Ορεν Ανόλικ επισκέφθηκε σήμερα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο κ. Γιώργο Μάη, τους Αντιπροέδρους κ. Παντελή Ευαγγέλου, κ. Χαράλαμπο Παπαντωνίου, κ. Στέφανο Στεφάνου, το μέλος του Δ.Σ. κ. Μιχάλη Μίτα και τον τέως Πρόεδρο κ. Ανδρέα Δημητριάδη, καθώς και τον Γραμματέα / Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Μαρίνο Στυλιανού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Γιώργος Μάης αφού καλωσόρισε τον κ. ΄Ορεν Ανόλικ αναφέρθηκε, στις πολύ καλές σχέσεις μεταξύ των δυο Χωρών μας και την ανάγκη περεταίρω αναβάθμισης των για αντιμετώπιση των προκλήσεων που αναπτύσσονται στην περιοχή και της γενικότερης αστάθειας συνεπεία του Ρώσσο-Ουκρανικού πολέμου.

Σημαντικό σημείο συζήτησης ήταν η ανάγκη ισχυροποίησης των οικονομικών δεσμών μεταξύ της επιχειρηματικής κοινότητας της Πάφου και της επιχειρηματικής κοινότητας του Ισραήλ, τη διάνοιξη νέων προοπτικών συνεργασίας και την εξεύρεση τρόπων αξιοποίησης της Ισραηλινής εμπειρογνωμοσύνης και τεχνογνωσίας σε όλο το φάσμα της εμποροβιομηχανικής δραστηριότητας.

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στους τομείς της ΄Ερευνάς και Καινοτομίας  της εκπαίδευσης, της υγείας και ειδικότερα στην προώθηση της εξωστρέφειας υφιστάμενων αλλά και νεοφυών επιχειρήσεων της Επαρχίας. Όπως διαπιστώθηκε υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες στον τομέα του τουρισμου,  του εμπορίου, της Ενέργειας, της Ναυτιλίας της Γεωργίας και ευκαιρίες για προσέλκυση επενδύσεων και εγκατάσταση στην Πάφο, Εταιρειών Διεθνών Δραστηριοτήτων.

 

Δελτίο Τύπου ΕΒΕ Πάφου / 24.06.2022

 

 

magnifiercross
X