Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ προς ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για ΔΡΟΜΟ ΠΑΦΟΥ-ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ| έκκληση για επίσπευση στην έκδοση απόφασης στην προσφυγή

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 πλήττει και ταλανίζει τόσο τη χώρα μας όσο και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι αρνητικές συνέπειες τόσο στον τομέα της υγείας που είναι και οι κυριότερες, όσο και στον παγκόσμιο  οικονομικό τομέα, παραμένουν τρομακτικά ανυπολόγιστες. Παρά τις δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συνεχίζει απρόσκοπτα  το έργο του.

Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζονται και καταβάλλονται καθημερινά άοκνες προσπάθειες για να προωθηθούν σημαντικά έργα υποδομής που θα οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Πάφου. Ένα από αυτά τα σημαντικά έργα  υποδομής και ζωτικής σημασίας για την πόλη μας, το οποίο προωθεί εδώ και δεκαετίες το ΕΒΕ Πάφου αποτελεί ο αυτοκινητόδρομος Πάφου –Πόλης Χρυσοχούς.

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πάφου, στάληκε σχετική επιστολή προς την Πρόεδρο & τα Μέλη της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, δια του Προέδρου του και Γραμματέα/ Διευθυντή κου Αντρέα Δημητριάδη και κου Μαρίνου Στυλιανού αντίστοιχα,  ζητώντας την πραγματοποίηση των δέουσων ενεργειών έτσι ώστε να επισπευθεί η έκδοση απόφασης στην προσφυγή που καταχωρίστηκε στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών για το συγκεκριμένο Έργο από τον 2ο προτιμητέο προσφοροδότη και την ορθή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

 

Όπως είναι γνωστό ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς κηρύχθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο ως έργο «Δημοσίου Συμφέροντος» και δεν πρέπει να αφεθεί εκ νέου στο έλεος του χρόνου. Για την επαρχία Πάφου, το συγκεκριμένο πολεοδομικό έργο αποτελεί προτεραιότητα και οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση δεν μας βρίσκει σύμφωνους τονίζει ο Πρόεδρος του κος Α. Δημητριάδης.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 13/04/2020

 

ve

magnifiercross
X