Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ προς ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ για ΔΡΟΜΟ ΠΑΦΟΥ-ΠΟΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ| έκκληση για επίσπευση στην έκδοση απόφασης στην προσφυγή

Αποτελεί αναμφισβήτητο γεγονός ότι η πανδημία του κορωνοϊού COVID-19 πλήττει και ταλανίζει τόσο τη χώρα μας όσο και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Οι αρνητικές συνέπειες τόσο στον τομέα της υγείας που είναι και οι κυριότερες, όσο και στον παγκόσμιο  οικονομικό τομέα, παραμένουν τρομακτικά ανυπολόγιστες. Παρά τις δύσκολες και κρίσιμες συνθήκες το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συνεχίζει απρόσκοπτα  το έργο του.

Με συνέπεια και ευθύνη συνεχίζονται και καταβάλλονται καθημερινά άοκνες προσπάθειες για να προωθηθούν σημαντικά έργα υποδομής που θα οδηγήσουν στην οικονομική ανάπτυξη της πόλης και επαρχίας Πάφου. Ένα από αυτά τα σημαντικά έργα  υποδομής και ζωτικής σημασίας για την πόλη μας, το οποίο προωθεί εδώ και δεκαετίες το ΕΒΕ Πάφου αποτελεί ο αυτοκινητόδρομος Πάφου –Πόλης Χρυσοχούς.

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Πάφου, στάληκε σχετική επιστολή προς την Πρόεδρο & τα Μέλη της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, δια του Προέδρου του και Γραμματέα/ Διευθυντή κου Αντρέα Δημητριάδη και κου Μαρίνου Στυλιανού αντίστοιχα,  ζητώντας την πραγματοποίηση των δέουσων ενεργειών έτσι ώστε να επισπευθεί η έκδοση απόφασης στην προσφυγή που καταχωρίστηκε στην Αναθεωρητική Αρχή Προσφορών για το συγκεκριμένο Έργο από τον 2ο προτιμητέο προσφοροδότη και την ορθή τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων.

 

Όπως είναι γνωστό ο δρόμος Πάφου – Πόλης Χρυσοχούς κηρύχθηκε από το Υπουργικό Συμβούλιο ως έργο «Δημοσίου Συμφέροντος» και δεν πρέπει να αφεθεί εκ νέου στο έλεος του χρόνου. Για την επαρχία Πάφου, το συγκεκριμένο πολεοδομικό έργο αποτελεί προτεραιότητα και οποιαδήποτε άλλη καθυστέρηση δεν μας βρίσκει σύμφωνους τονίζει ο Πρόεδρος του κος Α. Δημητριάδης.

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 13/04/2020

 

ve

magnifiercross
X