Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Ερωτηματολόγιο: Εθνικό Σχέδιο Δράσης για την Κυκλική Οικονομία

Αγαπητά μας Μέλη  το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με την εταιρεία ISOTECH LTD Ερευνητές - Σύμβουλοι Μηχανικοί Περιβάλλοντος, διεξάγει έρευνα στο πλαίσιο της εκπόνησης της Μελέτης Προώθησης και Ανάπτυξης της Κυκλικής Οικονομίας στην Κύπρο, που στοχεύει στην διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Κυκλική Οικονομία. Η Μελέτη περιλαμβάνει χαρτογράφηση της παρούσας κατάστασης, προοπτικές που προκύπτουν από την αξιοποίηση της κυκλικής οικονομίας από τις Κυπριακές επιχειρήσεις καθώς και συγκεκριμένο σχέδιο δράσης που θα περιλαμβάνει μέτρα στήριξης των επιχειρήσεων ώστε να αξιοποιήσουν αυτή την πρόκληση και ευκαιρία.

Η έρευνα έχει στόχο την αποτύπωση της υφιστάμενης αντίληψης των κυπριακών οργανισμών και επιχειρήσεων, αλλά και την καταγραφή δυσκολιών, προβλημάτων και ευκαιριών ή/και αναγκών σε σχέση με την μετάβαση σε μία Κυκλική Οικονομία. Το ΚΕΒΕ υποστηρίζει ουσιαστικά την προσπάθεια του Υπουργείου για αυτό και η συμμετοχή των μελών μας είναι πολύ σημαντική και θα βοηθήσει την ερευνητική ομάδα στη διαμόρφωση του Εθνικού Σχεδίου Δράσης για την Κυκλική Οικονομία.

Παράκληση μας είναι όπως συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο μέχρι την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020. Το ερωτηματολόγιο θα το βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/RbESq97Mj3pBAwrh8

Η έρευνα διαρκεί περίπου 10 λεπτά και δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση στα ερωτήματα. Ενδιαφέρουν οι πραγματικές απόψεις και η γνώμη των επιχειρήσεων. Οι απαντήσεις σας θα παραμείνουν απολύτως εμπιστευτικές όπως και τα δεδομένα που θα προκύψουν από αυτήν την έρευνα.

 

circular

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 03/09/2020

magnifiercross
X