Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Ερωτηματολόγιο Ευρωεπιμελητηρίων για σκοπούς στατιστικών πληροφοριών που αφορούν το επιχειρηματικό κλίμα στις χώρες της Ε.Ε.

Αγαπητά μας Μέλη, τα Ευρωεπιμελητήρια που αποτελούν την Ένωση των Εμπορικών και Βιομηχανικών Επιμελητηρίων της Ευρώπης, εκδίδουν ετήσια μια μοναδική στο είδος της (για τον Ευρωπαϊκό χώρο) οικονομική έκθεση με τίτλο «Ευρωπαϊκή Οικονομική Έκθεση». Η έκθεση περιέχει στατιστικές πληροφορίες που αφορούν το επιχειρηματικό κλίμα στις χώρες της Ε.Ε. καθώς και τις προβλέψεις των Ευρωπαϊκών επιχειρήσεων για το επόμενο έτος.

Για σκοπούς ομοιογένειας και σχετικότητας των στατιστικών πληροφοριών που προέρχονται από τις διάφορες χώρες, τα Ευρωεπιμελητήρια ετοίμασαν ένα σύντομο ερωτηματολόγιο με σκοπό να συμπληρωθεί από τους επιχειρηματίες των χωρών που συμμετέχουν στην οικονομική έκθεση.

Οι πληροφορίες για τις επιχειρήσεις της κάθε χώρας συλλέγονται από το οικείο Επιμελητήριο και γι’ αυτό θα το εκτιμούσαμε ιδιαίτερα αν μπορούσατε να αφιερώσετε λίγα μόνο λεπτά για να συμπληρώσετε το σχετικό ερωτηματολόγιο πατώντας εδώ το αργότερο μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Είμαστε βέβαιοι πως θα στηρίξετε έμπρακτα την προσπάθεια αυτή που μεταξύ άλλων θα συμβάλει στην τοποθέτηση της Κύπρου στον Ευρωπαϊκό επιχειρηματικό χάρτη, παρέχοντας μας τις αναγκαίες πληροφορίες.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 27/07/2020

magnifiercross
X