Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/12/2020 | ΜΕΣΩ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

Την Δευτέρα 28/12/2020 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία το εσωτερικό μέρος της Γενικής Συνέλευσης του ΕΒΕ Πάφου η οποία πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης. Τη Συνέλευση του ΕΒΕΠ τίμησαν με τη διαδικτυακή τους παρουσία το Δ.Σ του Επιμελητηρίου, πολλά από τα   μέλη  του Επιμελητηρίου καθώς επίσης και οι εσωτερικοί ελεγκτές του ΕΒΕΠ.

Μετά την κήρυξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης από τον Γραμματέα/Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου κο Μαρίνο Στυλιανού, το λόγο πήρε ο τέως Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης ο οποίος  κατέθεσε την Έκθεση Πεπραγμένων και τις δραστηριότητες του Επιμελητηρίου. Ο κος Δημητριάδης έκανε μια επισκόπηση της επιτυχημένης εξαετούς θητείας του νιώθοντας όπως είπε ευχαριστημένος με αυτά που παραδίδει στο νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου κο Γιώργο Μάη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη χρονιά που πέρασε τονίζοντας τις σημαντικές επαφές που είχε το Επιμελητήριο Πάφου με αξιωματούχους διαφόρων χωρών, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα και στα σημαντικά έργα υποδομής που εκκρεμούν και χρήζουν άμεσης υλοποίησης.

Ο πρώην Πρόεδρος του ΕΒΕ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σε ολόκληρη την ανθρωπότητα λόγω Covid-19, αλλά για ακόμη μία φορά  επανέλαβε την ισχυρή πεποίθησή του ότι ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάφου θα ορθοποδήσει πολύ σύντομα και  είναι αυτός που θα βάλει ξανά την Πάφο σε πορεία ανάπτυξης. Για το λόγο αυτό κάλεσε όλους τους αρμόδιους φορείς να σταθούν αρωγοί και να  υποστηρίξουν τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλει ο επιχειρηματικός κόσμος της Πάφου.

Στη συνέχεια ακολούθησε η κατάθεση της Έκθεσης Ελεγκτών για το έτος 2019 και η έγκριση των οικονομικών καταστάσεων.

Κλείνοντας ο πρώην Πρόεδρος κος Δημητριάδης, ο νυν Πρόεδρος κος Μάης  και ο Γραμματέας/Διευθυντής κος Μαρίνος Στυλιανού απέστειλαν τις ευχές τους σε όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάφου και ευχήθηκαν σε όλους καλό και εποικοδομητικό νέο έτος.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΠ | 29/12/2020

magnifiercross
X