Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

Ετησια Χοροεσπεριδα ΕΒΕ Παφου - 16.12.2016

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Ετήσια Χοροεσπερίδα του Επιμελητηρίου Πάφου, την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 στο ξενοδοχείο Aphrodite Hills, η οποία τελούσε υπό την Αιγίδα του Υφυπουργού παρά τω Προέδρω κου Κωνσταντίνου Πετρίδη.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο κ. Γιώργος Μιχαήλ για την στενή και παραγωγική του συνεργασία με το Επιμελητήριο και τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάφου και την συμβολή του στην βιομηχανική ανάπτυξη της Επαρχίας Πάφου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Α. Δημητριάδης ανάφερε ότι η χοροεσπερίδα αποτελεί το σημαντικότερο κοσμικό γεγονός της Πάφου, έχει θεσμοθετηθεί εδώ και 30 χρόνια και φέρνει κοντά τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Αρχές της Πάφου,  Αξιωματούχοι του ΚΕΒΕ και των τοπικών Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι επαγγελματικών Συνδέσμων και Φορέων ως και πληθώρα μελών και φίλων του Επιμελητηρίου Πάφου.

Κατά την κλήρωση των δώρων κέρδισαν οι πιο κάτω λαχνοί: 0214, 0215, 0032, 0044, 0088, 0005, 0030, 0086, 0058.

 

dsc_2405dsc_2415dsc_2414fac_2916fac_2912fac_2852

magnifiercross
X