Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Υγείας κο Μιχάλη Δαμιανό-ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΛΙΚΗΣ & ΚΕΛΛΥ ΚΕΛΕΚΙΔΟΥ | ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου διοργανώνει και φέτος τον ΕΤΗΣΙΟ ΧΟΡΟ του [Gala Dinner], την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30 στο ξενοδοχείο Coral Beach Hotel & Resort στην παρουσία Αξιωματούχων του Κράτους, Βουλευτών, Δημάρχων, Αρχών, Επιχειρηματιών της πόλης και Επαρχίας της Πάφου καθώς και φίλων του Επιμελητηρίου.

Ο Ετήσιος Χορός του ΕΒΕ έχει καθιερωθεί, ως ένας πετυχημένος θεσμός, ως ο χορός του Επιχειρηματικού κόσμου και αποτελεί ένα κοσμικό γεγονός της Επαρχίας μας. Στη φετινή διοργάνωση θα διασκεδάσουν τους παρευρισκόμενους οι Έλληνες καλλιτέχνες Γιώργος Τσαλίκης & Κέλλυ Κελεκίδου με πολυμελές σχήμα.

Το Δ.Σ του ΕΒΕ και η Γραμματεία προσκαλεί όλους στον Ετήσιο Χορό και προτρέπει το κοινό όπως προχωρήσει με τις κρατήσεις του στα Γραφεία του Επιμελητηρίου στο τηλέφωνο 26 818173.

Τιμή εισόδου €60 με πλούσιο φαγητό και ποτό.

magnifiercross
X