Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Ευρεία σύσκεψη Ε.Ε ΕΒΕ Πάφου με Βουλευτές και Δημάρχους της Επαρχίας Πάφου - Γεροσκήπου

Σε ευρεία Σύσκεψη παρακάθησαν σήμερα ο πρόεδρος και η ΕΕ του ΕΒΕ Πάφου, με συμμετοχή των Βουλευτών κ.κ Κ. Κωνσταντίνου, Χ. Πιττοκοπίτη και Η. Μυριάνθους και των Δήμαρχων Πάφου και Γεροσκήπου κ.κ Φ. Φαίδωνος και Μ. Παυλίδη για συζήτηση και προώθηση της συμπλήρωσης των έργων υποδομής που αφορούν το δρόμο Αεροδρομίου παρά τον ποταμό Έζουσας και το δρόμο Τάφοι των Βασιλέων μέχρι την περιοχή των Πότιμων στην Κισσόνεργα.

Η σύσκεψη κρίθηκε αναγκαία μετά και από τα νέα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στη συνεδρία της Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων στις 30 Οκτωβρίου 2020, στην οποία παρακάθησε και το ΕΒΕ Πάφου, σε σχέση με τα νέα γεωμετρικά χαρακτηριστικά του δρόμου Τάφοι των Βασιλέων – Πότιμα αλλά και της απαντητικής επιστολής του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Γ. Καρούσου προς το ΕΒΕΠ για το δρόμο Αεροδρομίου – Έζουσας.

Στη σύσκεψη μετά από ανταλλαγή απόψεων αποφασίσθηκαν τα επόμενα βήματα που θα ακολουθηθούν για τα δύο αυτά έργα. Συγκεκριμένα συμφωνήθηκε όπως ζητηθεί συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας αφού πρώτα προηγηθούν επαφές με το Ταμείο Θήρας και Πανίδας, την Υπηρεσία Περιβάλλοντος, το Τμήμα Πολεοδομίας και Οικήσεως και τα Δημόσια έργα. Σκοπός των επαφών είναι η συγκέντρωση όλων των δεδομένων και των επιφυλάξεων των εμπλεκόμενων Υπουργείων και αρμοδίων τμημάτων με στόχο να αξιολογηθούν και στη συνέχεια να ζητηθεί η παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για άμεση επίλυση των προβλημάτων τα οποία για χρόνια έχουν καθηλώσει τα δύο αυτά έργα.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 02/11/2020

magnifiercross
X