Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-Σχέδιο χορηγιών που αφορά την ανάπτυξη της Οικονομίας της Μέλισσας-Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας, Ανάπτυξη συνεργασιών στονΤομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Δρ Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Η Ανάπτυξη του Αμπελοοινικού Τομέα στο επίκεντρο σύσκεψης των Επιμελητηρίων και Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου με την παρουσία των Προέδρων των κυρίων Κ. Γαλαταριώτη και Α. Δημητριάδη αντίστοιχα και εκπροσώπων των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πάφου στις 17/06/2016 με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του Αμπελοοινικού τομέα.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Οινοποιείων Πάφου και Λεμεσού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη του.

Αποφασίστηκε όπως οι εκπρόσωποι των οινοποιείων καταγράψουν τις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να προωθηθούν για την ανάπτυξη του τομέα ως και τις ενέργειες και τους ελέγχους που θα πρέπει να εισαχθούν για προστασία της ποιότητας των κρασιών και την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των.

Μετά την αξιολόγηση των εισηγήσεων/προτάσεων τα δύο Επιμελητήρια μέσω του ΚΕΒΕ θα ζητήσουν συναντήσεις με τους Υπουργούς Γεωργίας και Εμπορίου και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Τμήματα για  προώθηση των.

 

SONY DSC

magnifiercross
X