Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Η Ανάπτυξη του Αμπελοοινικού Τομέα στο επίκεντρο σύσκεψης των Επιμελητηρίων και Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου

Σύσκεψη των ΕΒΕ Λεμεσού και Πάφου με την παρουσία των Προέδρων των κυρίων Κ. Γαλαταριώτη και Α. Δημητριάδη αντίστοιχα και εκπροσώπων των Οινοποιείων Λεμεσού και Πάφου πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Πάφου στις 17/06/2016 με σκοπό την προώθηση και ανάπτυξη του Αμπελοοινικού τομέα.

Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι των Οινοποιείων Πάφου και Λεμεσού ενημέρωσαν τους εκπροσώπους των Επιμελητηρίων για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος και τα οποία επηρεάζουν την ανάπτυξη του.

Αποφασίστηκε όπως οι εκπρόσωποι των οινοποιείων καταγράψουν τις ενέργειες και δράσεις που θα πρέπει να προωθηθούν για την ανάπτυξη του τομέα ως και τις ενέργειες και τους ελέγχους που θα πρέπει να εισαχθούν για προστασία της ποιότητας των κρασιών και την διασφάλιση της ανταγωνιστικότητας των.

Μετά την αξιολόγηση των εισηγήσεων/προτάσεων τα δύο Επιμελητήρια μέσω του ΚΕΒΕ θα ζητήσουν συναντήσεις με τους Υπουργούς Γεωργίας και Εμπορίου και άλλες εμπλεκόμενες Υπηρεσίες και Τμήματα για  προώθηση των.

 

SONY DSC

magnifiercross
X