Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Υγείας κο Μιχάλη Δαμιανό-ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής

ΚΙΝΕΖΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ

Ο Κύπρο – Κινέζικος Επιχειρηματικός Σύνδεσμος σε συνεργασία με το ΚΕΒΕ και το Ινστιτούτο Κομφούκιος του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνουν για πρώτη φορά στην Πάφο διήμερο Κινέζικο Πολιτιστικό Φεστιβάλ.

Το φεστιβάλ διοργανώνεται στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2016, στην πρώην Οικία Επάρχου Πάφου στην οδό Γρίβα Διγενή 55, 8047 Πάφος.

Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016 στις 17:30 – 19:30   

Θα γίνουν τα εγκαίνια του Φεστιβάλ και θα ακολουθήσει παράσταση με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια από το Κινέζικο συγκρότημα Zilong China Folk Art Troupe.

Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στις 11:00 – 15:00

Οι επισκέπτες θα απολαύσουν παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια, καλλιγραφία, Tai Chi, βελονισμό, μαγικά από το Πεκίνο και Κινέζικο μασάζ. Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα πωλούνται εδέσματα της Κινέζικης κουζίνας.

Κατά την διάρκεια των δύο ημερών θα προσφέρεται δωρεάν κρασί από μέλη του Επαρχιακού Συνδέσμου Οινοποιών Πάφου.
Υποστηρικτές της εκδήλωσης είναι το ΕΒΕ Πάφου και ο Δήμος Πάφου. Χορηγός είναι η εταιρεία Constantinou Bros Properties και Χορηγός Επικοινωνίας το Ράδιο Πρώτο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.cychiba.org ή τηλεφωνείστε στο 22889710 και 26818173.

 

Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ

greek-program-chinese-cultural-festival

magnifiercross
X