Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Λήξη Ετησιας Γενικής Συνέλευσης ΕΒΕ Πάφου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Β.Ε. Πάφου ευχαριστεί όλους τους υποψήφιους και τα μέλη του που με την συμμετοχή τους συνέβαλαν στην επιτυχία της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης  η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιουλίου, 2017 και ώρα 5.00μ.μ. στο ξενοδοχείο Elysium.

Ευχαριστίες επίσης εκφράζει προς το ΚΕΒΕ, την Γραμματεία  και το προσωπικό του Επιμελητηρίου  Πάφου για τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν για την σωστή διοργάνωση και επιτυχή διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης.

magnifiercross
X