Μήνυμα συμπαράστασης του ΕΒΕΠ προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας και τις οικογένειες των θυμάτων από τις φονικές πυρκαγιές.

Ο Πρόεδρος, τα Μέλη του Δ.Σ και η Γραμματεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τα θύματα των φονικών πυρκαγιών που έπληξαν την χώρα μας  και τα θερμά τους συλλυπητήρια στις οικογένειές των θυμάτων.

Το ΕΒΕΠ δηλώνει την συμπαράστασή του σε όλους τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας αλλά και τον απεριόριστο σεβασμό του σε όλους τους αφανείς «ήρωες» που είτε εθελοντικά είτε λόγω επαγγέλματος έδωσαν τιτάνιες μάχες και πρόσφεραν την βοήθειά τους αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Το Επιμελητήριο Πάφου κάνει έκκληση για παροχή οικονομικής βοήθειας και στήριξης για αντιμετώπιση των καταστροφικών συνεπειών των πυρκαγιών τόσο από την Πολιτεία όσο και από Κύπριους Επιχειρηματίες.

Την ίδια στιγμή το ΕΒΕ Πάφου καλεί την πολιτεία όπως προχωρήσει στις απαιτούμενες ενέργειες για εξοπλισμό, εκσυγχρονισμό και αναδιάρθρωση τόσο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όσων και άλλων εμπλεκόμενων Υπηρεσιών του κράτους με απώτερο στόχο την πρόληψη και καταστολή πυρκαγιών και παρόμοιων φαινομένων.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 05/07/2021

magnifiercross
X