Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Ετήσιος Χορός του ΕΒΕ Πάφου -Σάββατο 01 Δεκεμβρίου, 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός  του Επιμελητηρίου Πάφου, το Σάββατο 01 Δεκεμβρίου 2018 στο ξενοδοχείο Coral Beach & Resorts με αθρόα συμμετοχή.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου, Δήμαρχοι και Αξιωματούχοι του Κράτους, οι Αρχές της Επαρχίας Πάφου, αξιωματούχοι των  Επιμελητηρίων, εκπρόσωποι επαγγελματικών Συνδέσμων και Φορέων και πληθώρα μέλη και φίλοι του Επιμελητηρίου Πάφου. Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν πλούσιο φαγητό αλλά και την υπέροχη Η Έλλη Κοκκίνου η οποία και διασκέδασε το κοινό με τις επιτυχίες της.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο πρώην Γραμματέας / Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Κενδέας Ζαμπυρίνης για την  διαχρονική προσφορά και συμβολή του στην αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού και την ανάπτυξη του Επιμελητηρίου .

 

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Α. Δημητριάδης ανάφερε ότι o χορός αποτελεί το σημαντικότερο κοσμικό γεγονός της Πάφου, έχει θεσμοθετηθεί εδώ και χρόνια και φέρνει κοντά τα μέλη της επιχειρηματικής κοινότητας.

Ο Γραμματέας/ Διευθυντής του Επιμελητηρίου κ. Μ. Στυλιανού τόνισε ότι ο Χορός αποτελεί αφενός ένα κοσμικό γεγονός αφετέρου όμως είναι μια ευκαιρία να φέρει του επιχειρηματίες της Επαρχίας, τους Αξιωματούχους της πόλης και φορείς πιο κοντά, μακριά από την πίεση της καθημερινότητας και την ρουτίνα με σκοπό τη διασκέδαση, τη χαλάρωση και την συναναστροφή.

magnifiercross
X