Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Με νέα και αναβαθμισμένη ιστοσελίδα το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τα μέλη του και γενικά του Επιχειρηματικού κόσμου αναβάθμισε πλήρως την ιστοσελίδα του με παρεχόμενες υπηρεσίες, έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση, μηχανογράφηση, καταγραφή και επεξεργασία δεδομένων  και πολλές άλλες εφαρμογές.

Ο Γραμματέας/ Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου κ. Μαρίνος Στυλιανού διευκρινίζει στα μέλη του και προς κάθε ενδιαφερόμενο ότι μέσω της ιστοσελίδας του Επιμελητηρίου πλέον μπορούν τα μέλη του Επιμελητηρίου να βρούνε πληροφορίες σχετικά με την εκπαιδευτική δράση του ΕΒΕ Πάφου, τις διαλέξεις και τα σεμινάρια που προγραμματίζονται ενώ παρέχεται και η ευκαιρία από ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να ενοικιάσουν τις Εκπαιδευτικές Αίθουσες του ΕΒΕΠ να το πράξουν μέσω της ιστοσελίδας. Ακόμη παρέχεται πληροφόρηση από άλλους Φορείς, Κυβερνητικά Τμήματα, Υπουργεία, Κεντρική Τράπεζα, Εγκυκλίους του ΚΕΒΕ και Επιχειρηματικές αποστολές στο Εξωτερικό κτλ για καλύτερη ενημέρωση. Επιπρόσθετα ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη μπορούν πλέον να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν διαδικτυακά.

Παράλληλα μέσα στα πλαίσια ενίσχυσης της εξωστρέφειας των μελών του, το Επιμελητήριο διαθέτει ενότητες που ενημερώνουν για τις Επιχειρηματικές ευκαιρίες και ευκαιρίες επενδύσεων που υπάρχουν στην Επαρχία Πάφου και την Κύπρο γενικότερα, τομείς συνεργασίας, επιλογές νομικών οντοτήτων δραστηριοποίησης και άλλα. Δημιουργήθηκε επίσης συγκεκριμένος τομέας διαφημιστικού banner στην ιστοσελίδα για εταιρείες μέλη μας που επιθυμούν να διαφημίζονται στην ιστοσελίδα του επιμελητηρίου.

Τέλος ο κος Στυλιανού ενημερώνει τα μέλη του ΕΒΕ και κάθε επιχειρηματία ότι το Επιμελητήριο Πάφου έχει συμβληθεί με την JCC Smart ώστε να παρέχεται η ευκαιρία στον Επιχειρηματικό κόσμο να πραγματοποιεί πληρωμές διαδικτυακά on-line payments είτε αυτές αφορούν εξόφληση συνδρομών, είτε εξόφληση σεμιναρίων και γενικά άλλων πληρωμών. Καλούμε το κοινό να επισκέφτεται την ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πάφου για περισσότερες πληροφορίες.

magnifiercross
X