ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Μέσα στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων του το ΕΒΕ Πάφου, στις 22/11/2021 και 23/11/2021 διοργάνωσε σε συνεργασία με το Ενεργειακό Γραφείο Κύπρου και τον εκπαιδευτή  κ. Σάββα Βλάχο το ιδρυματικό μέρος του  σεμιναρίου με θέμα «Στρατηγικός σχεδιασμός και σύγχρονες προσεγγίσεις για την περιβαλλοντική και ενεργειακή διαχείριση σε επιχειρήσεις και οργανισμούς» 

To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην εκπαιδευτική αίθουσα Β του Επιμελητηρίου Πάφου και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Σκοπός του ιδρυματικού μέρους κατάρτισης ήταν η παροχή ολοκληρωμένων (θεωρητικών και πρακτικών) γνώσεων σχετικά με τον τρόπο ανάπτυξης, υλοποίησης και παρακολούθησης στρατηγικής για ενεργειακή και περιβαλλοντική διαχείριση των επιχειρήσεων και την υιοθέτηση πράσινης πολιτικής.

Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει το ενδοεπιχειρησιακό μέρος του σεμιναρίου όπου στόχος θα είναι η εμβάθυνση σε εξειδικευμένα ζητήματα που άπτονται θέματα ανάπτυξης/υλοποίησης/παρακολούθησης της ενεργειακής και περιβαλλοντικής στρατηγικής της κάθε επιχείρησης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν  την ευκαιρία να εφοδιαστούν με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 24/11/2021

magnifiercross
X