ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΠΑ»

Μέσα στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων του Κέντρου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης ΕΒΕ Πάφου, στις 27/10/2021 διοργανώθηκε σε συνεργασία με τον Ελεγκτικό οίκο KPMG  και τους εκπαιδευτές κ.κ Μιχάλη Γρέκα και Αλέξη Χατζηκλεοβούλου αντίστοιχα το σεμινάριο με θέμα «ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΦΠΑ» 

To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην εκπαιδευτική αίθουσα Β του Επιμελητηρίου Πάφου και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία αφού η συμμετοχή υπήρξε αθρόα. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες επαρκή γνώση των βασικών αρχών της κυπριακής νομοθεσίας περί Φ.Π.Α σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Μέσω του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες απέκτησαν μια ξεκάθαρη αντίληψη για τη σωστή φορολογική μεταχείριση των συναλλαγών που διεκπεραιώνουν καθημερινά στο εργασιακό τους περιβάλλον, αποφεύγοντας τυχόν κυρώσεις, οι οποίες μπορεί να προκύψουν λόγω λανθασμένης φορολογικής μεταχείρισης.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα εφοδιαστούν με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης/ Κατάρτισης και θα πιστωθούν με συγκεκριμένες μονάδες CPD (Continuing Professional Development).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 27/10/2021

magnifiercross
X