ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ»

Μέσα στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων του το ΕΒΕ Πάφου, στις 24/02/2022 διοργάνωσε σε συνεργασία μετον Ελεγκτικό οίκο KPMG και τους εκπαιδευτές κ. Μιχάλη Γρέκα και κ. Αλέξη Χατζηκλεοβούλου  το σεμινάριο με θέμα «ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΦΠΑ» 

To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στην εκπαιδευτική αίθουσα Β του Επιμελητηρίου Πάφου και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία. Σκοπός του σεμιναρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες επαρκή γνώση των βασικών αρχών του ηλεκτρονικού εμπορίου και τις επιπτώσεις του ΦΠΑ.

Μέσω του σεμιναρίου αναμένεται ότι οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν μια ξεκάθαρη αντίληψη για τις αλλαγές που εφαρμόζονται από 01/07/2021 στο ηλεκτρονικό εμπόριο,για τα ειδικά καθεστώτα (OSS) ,για τις εξ αποστάσεως πωλήσεις και εισαγωγή αγαθών χαμηλής αξίας,για τις ειδικές ρυθμίσεις που αφορούν τη δήλωση και την πληρωμή ΦΠΑ κατά την εισαγωγή καθώς επίσης και για την Ηλεκτρονική διεπαφή ως θεωρούμενος προμηθευτής.

Όλοι οι συμμετέχοντες εφοδιάστηκαν με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης και θα πιστωθούν με συγκεκριμένες μονάδες CPD (Continuing Professional Development).

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/02/2022

magnifiercross
X