Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-Σχέδιο χορηγιών που αφορά την ανάπτυξη της Οικονομίας της Μέλισσας-Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας, Ανάπτυξη συνεργασιών στονΤομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Δρ Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΑΦΟΣ2017

Το ΔΣ και Μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου συναντήθηκαν με την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016 στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου.

Σε παρουσία του Προέδρου του ΕΒΕ Πάφου κ. Ανδρέα Δημητριάδη, μελών του ΔΣ και της Γραμματείας του ΕΒΕ Πάφου, του Προέδρου του Οργανισμού Πάφος2017 Δρ. Χρίστου Πατσαλίδη, της Εκτελεστικής Διευθύντριας κας Μαρίνας Βρυωνίδου, στελεχών του Οργανισμού - Πάφος2017, πραγματοποιήθηκε μια επίσημη συνάντηση όπου παρουσιάστηκε το πολιτιστικό πρόγραμμα του Οργανισμού αλλά και η μέχρι σήμερα πορεία του.

Με αρχή τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΕΒΕ Πάφου, ο κ. Ανδρέας Δημητριάδης συνεχάρει τον Οργανισμό Πάφος2017 για τις ενέργειες που έχει καταφέρει αλλά και τις δυσκολίες που κατάφερε να ξεπεράσει. Αναφέρθηκε επίσης στην ιδέα του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού που δημιούργησε ο Οργανισμός και τόνισε ότι το ΕΒΕ Πάφου ως ο επίσημος φορέας του επιχειρηματικού κόσμου της Πάφου θα τον στηρίξει με οποιοδήποτε τρόπο. Τόνισε ότι αυτός ο θεσμός είναι μια μεγάλη ευκαιρία για την Πάφο αλλά και την Κύπρο ολόκληρη, να αξιοποιηθεί για την τουριστική ανάπτυξη της πόλης αλλά και ως καταλύτης για μια νέα εποχή επενδυτικών έργων και ανάπτυξης.

Ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πάφος2017 - Δρ. Χρίστος Πατσαλίδης ευχαρίστησε θερμά το ΕΒΕ Πάφου για την ευκαιρία που δόθηκε να συνομιλήσουν οι 2 Οργανισμοί και να ανταλλάξουν απόψεις για τις από κοινού ενέργειες τους. Με μια αναδρομή από το 2013 όπου εκκίνησαν οι μηχανές του Οργανισμού αλλά και τη διάψευση διαφόρων μύθων που δημιουργήθηκαν, ο Πρόεδρος του Οργανισμού συνέχισε για την σημασία του θεσμού και τον ρόλο του στο branding της πόλης αλλά και του capacity building. Eστίασε κυρίως στον μικρό προυπολογισμό του Πάφος2017 και την μικρή ομάδα που καλείται να εκτέλεσει αυτό το μεγάλο έργο.

Προσκάλεσε ακόμα, όλους τους επιχειρηματίες της Πάφου να συνδράμουν σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια υπογραμμίζοντας τα ωφέλη που έχει να κερδίσει η Πάφος, την κληρονομιά και το υπόβραθο που θα αφήσει πίσω της η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης – Πάφος2017 και την πολιτιστική αναβάθμιση.

παφος 2017 final 1παφος 2017 final 2 παφος 2017 final 4 παφος 2017 final 5

 

magnifiercross
X