Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου στην Κίνα με τον Πρόεδρο και την Γενική Διευθύντρια του ΚΟΤ για προσέλκυση Τουριστών

Ο Πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου και της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου κ. Ανδρέας Δημητριάδης θα μεταβεί στην Κίνα, συνοδεία του Προέδρου και της Γενικής Διευθύντριας του ΚΟΤ στις 14 – 19 Μαΐου με στόχο την προσέλκυση τουριστών από την Ασιατική χώρα.

 

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου προβαίνει σε δράσεις και ενέργειες που αναβαθμίζουν το κύρος και την εικόνα της Πάφου ως αξιόπιστου τουριστικού προορισμού και την προσέλκυση τουριστών από νέες αγορές μέσα από προγράμματα εξωστρέφειας και προβολής της Πάφου στο εξωτερικό, την οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών, συναντήσεων και άλλων εκδηλώσεων.

 

Η Κινέζικη αγορά βρίσκεται στις προτεραιότητες του ΕΒΕ αφού αποδεδειγμένα μπορεί να βοηθήσει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας και επαναδραστηριοποίησης του επιχειρηματικού κόσμου της Επαρχίας.

magnifiercross
X