ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ 2023 09-11 ΜΑΙΟΣ 2023 ΗΑΕ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ - BUSINESS DELEGATION & FORUM DUBAI 2023 09-11 MAY 2023 UAE, DUBAI-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»

Ο Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Γης Ακάμα εντάσσεται στο ΕΒΕ Πάφου - Εξελέγη νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο  16/07 στα γραφεία του ΕΒΕ Πάφου , συνάντηση των ιδιοκτήτων γης του Ακάμα, κατά την οποία αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η Συντονιστική Επιτροπή Ιδιοκτητών Γης Ακάμα ,μετονομαστεί σε Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γης Ακάμα και όπως ενταχθεί με το νέο της Καταστατικό  ως  μέλος του Επιμελητηρίου Πάφου .

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου κ. Αντρέας Δημητριάδης, σε σχετικές δηλώσεις του είπε «Το Επιμελητήριο μας χαιρετίζει την πρωτοβουλία και την αποφασιστικότητα των ιδιοκτητών γης Ακάμα για την επίλυση του προβλήματος της Χερσονήσου. Στον Ακάμα θα πρέπει να επιτραπεί μια ήπια ανάπτυξη μέσα από έναν ολοκληρωμένο σχεδιασμό, που θα έχει ως επίκεντρο την ανάδειξη και προστασία του περιβάλλοντος». Συνεχίζοντας ο κ. Δημητριάδης τόνισε ότι η ανάπτυξη της περιοχής θα έχει πολλαπλά οφέλη τόσο για την κοινωνία όσο και την οικονομία της Πάφου, αλλά και της Κύπρου ευρύτερα.

Κατά την Γενική Συνέλευση, επίσης, έγινε απολογισμός και ενημέρωση για τα πεπραγμένα της Συντονιστικής Επιτροπής και εξελέγη νέο 10μελές Διοικητικό Συμβούλιο με τη συμμετοχή ιδιοκτητών από όλες τις κοινότητες με..

 

Πρόεδρο τον Σάββα Χατζημηνά , Νομικό Επιχειρηματία , Αντιπρόεδρο τον Λάζαρο Κούπα , ιδιωτικό υπάλληλο και πρώην μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Χωριού, Γραμματέα τον Μιχάλη Ασσιήκαλη, Αρχιτέκτονα  , Διευθυντή Ακινήτων και Κατασκευών του Ομίλου Εταιρειών Φωτιάδης, Ταμία τον Μάριο Χαραλάμπους, Διευθυντή τραπεζικού οργανισμού και ως Μέλη , τους Γιαννάκη Αριστοδήμου, Επιχειρηματίας και Μέλος του ΕΒΕ Πάφου, Λάμπρο Κακαρούντα, Εκπρόσωπο και Διευθυντή Οικονομικών της Μητρόπολης Πάφου , Χάρη Εγγλεζάκης Επιχειρηματία  εκπρόσωπος Ομίλου Εγγλεζάκη ,  Σάββας Αρκαδίου, Επιχειρηματίας και Πρώην μέλος Κοινοτικού Συμβουλίου Κρήτου Τέρρα, Κώστα Κάπονας, Ηλεκτρομηχανολόγος και Ανδρέας Γιαλελλής ,Νομικός

 

Εκ μέρους του νέου Δ.Σ. ο Πρόεδρος κ. Σάββας Χατζημηνάς, αφού ευχαρίστησε το ΕΒΕ Πάφου για την στήριξη του, ανέφερε ότι ο Σύνδεσμος θα συνεχίσει ναπροασπίζεται τα δικαιώματα των ιδιοκτητών, εκπροσωπώντας τους στις αρμόδιες αρχές. Ταυτόχρονα ο Σύνδεσμος θα εργάζεται για την αειφόρο ανάπτυξη της Χερσονήσου και την προστασία της βιοποικιλότητας της περιοχής, καθώς έτσι μόνο μπορεί να επιτευχθεί η ευημερίακαι η αναζωογόνηση των εννέα κοινοτήτων του Ακάμα. Κλείνοντας, ο κ. Χατζημηνάς δήλωσε για ακόμα μια φορά την ετοιμότητα των ιδιοκτητών γης να συνεργαστούν με τους εμπλεκόμενους φορείς και τα τοπικά συμβούλια για τη δημιουργία ενός τοπικού σχεδίου που θα αντικατοπτρίζει το όραμα όλων για ανάπτυξη μέσα από την ορθή προστασία του οικοσυστήματος.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Καταστατικό και την Εγγραφή ως Μέλος στον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Γης μπορείτε να επικοινωνείτε ώρες γραφείου στο τηλέφωνο 22 – 260051

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΓΗΣ ΑΚΑΜΑ

magnifiercross
X