Περιοδεία στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας

To Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου για ακόμη μια φορά ξεκίνησε τις περιοδείες του στις διάφορες Βιομηχανικές Περιοχές της Επαρχίας Πάφου. Στις 16/10/2020 αντιπροσωπεία του ΕΒΕΠ είχε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς από τους Βιομήχανους της Περιοχής Αγ.Βαρβάρας για σκοπούς γνωριμίας, συζήτησης και γενικότερα για ενημέρωση των δράσεων του Επιμελητηρίου.

Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ εποικοδομητικές και οι Βιομήχανοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή έτσι ώστε το Επιμελητήριο Πάφου σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς  να καταγράψουν και να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει   ο κλάδος της Βιομηχανίας για το κοινό όφελος της τοπικής και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας της Κύπρου.

Οι Βιομηχανικές Περιοχές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό θεσμό του κράτους  ο οποίος στηρίζει τη βιομηχανική ανάπτυξη και προσφέρει τους αναγκαίους χώρους για δραστηριοποίηση  των βιομηχανικών μονάδων  για αυτό και πρέπει ο θεσμός με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις να ενισχυθεί.

Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τις περιοδείες του στις Βιομηχανικές Περιοχές Μεσόγης αλλά και σε Βιομηχανικές Ζώνες προσπαθώντας συνεχώς να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα στον Κύπριο Βιομήχανο.

 

Δελτίο τύπου ΕΒΕ Πάφου | 19.10.20

 

magnifiercross
X