Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Περιοδείες σε Βιομηχανικές Περιοχές από το ΕΒΕ Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της νέας στρατηγικής του, ξεκίνησε περιοδεία στην Βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας. Ο Διευθυντής του ΕΒΕ Πάφου κος Μαρίνος Στυλιανού συνοδευόμενος από υπηρεσιακούς λειτουργούς του Επιμελητηρίου πραγματοποίησε κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους Βιομήχανους με σκοπό την γνωριμία, την ενημέρωση για τις δράσεις του Επιμελητηρίου, την ενημέρωση προς τα μέλη του και μη-μέλη για τα σεμινάρια που διοργανώνει το ΕΒΕ αλλά κυρίως επικεντρώθηκαν οι συναντήσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Βιομήχανοι γενικά, είτε αυτά αφορούν τις υποδομές και εγκαταστάσεις στις Βιομηχανικές περιοχές που δραστηριοποιούνται είτε άπτονται φορολογικών, οικονομικών και θεμάτων νομοθεσίας που δυσκολεύουν την οικονομική βιωσιμότητα των επιχειρήσεων.

Ο κος Στυλιανού κατέγραψε και κωδικοποίησε τα προβλήματα τα οποία και παρουσίασε στο Δ.Σ του ΕΒΕ ενώ παράλληλα το Επιμελητήριο προέβηκε σε ενέργειες προς τους διάφορους φορείς και τμήματα των εμπλεκόμενων Υπουργείων για επίλυση των προβλημάτων. Αρκετά από τα προβλήματα που έχουν καταγραφεί θα παρουσιαστούν ενώπιον του καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργού σε προγραμματισμένη σύσκεψη / περιοδεία στην Πάφο τον προσεχή Μάρτιο. Η περιοδείες θα συνεχιστούν με εντατικούς ρυθμούς προς όλα τα μέλη τους επόμενους μήνες.

magnifiercross
X