Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΕΒΕ - ΕΒΕΠ ΣΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ & ΜΕΣΟΓΗΣ

To ΚΕΒΕ και το ΕΒΕ Πάφου για ακόμη μια φορά ξεκίνησαν τις περιοδείες τους στις διάφορες Βιομηχανικές Περιοχές & Ζώνες της Επαρχίας Πάφου. Στις 28/02/2022 αντιπροσωπεία του ΚΕΒΕ και του ΕΒΕΠ είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί την βιομηχανική περιοχή Αγίας Βαρβάρας και Μεσόγης με κύριο σκοπό τη συνάντηση με Βιομήχανους και την επιτόπια καταγραφή προβλημάτων που ταλανίζουν τις δύο περιοχές. Την αντιπροσωπεία αποτελούσαν ο κ. Μάριος Τσιακκής  Γ.Γ ΚΕΒΕ, ο κ. Αντρέας Αντρέου Διευθυντής Βιομηχανίας ΚΕΒΕ, ο κ. Γιώργος Μάης Πρόεδρος ΕΒΕΠ, οι Αντιπρόεδροι του ΕΒΕΠ κύριοι  Μιχάλης Μιχαήλ και Στέφανος Στεφάνου, ο Επίτιμος Γραμματέας του ΕΒΕΠ  κ. Ζήνωνας Ζήνωνος καθώς επίσης ο Γραμματέας/Διευθυντής του ΕΒΕΠ κ. Μαρίνος Στυλιανού και ο Λειτουργός του ΕΒΕΠ κ. Στέφανος Χατζηιωάννου.

Η πιο πάνω αντιπροσωπεία είχε την ευκαιρία να συναντήσει αρκετούς από τους Βιομήχανους που δραστηριοποιούνται στη Βιομηχανική περιοχή της Αγίας Βαρβάρας αλλά και στην Βιομηχανική Ζώνη επίσης της Αγίας Βαρβάρας  για σκοπούς γνωριμίας, συζήτησης και καταγραφής προβλημάτων. Συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με βιομήχανους της Βιομηχανικής περιοχής Μεσόγης. Οι συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ εποικοδομητικές και οι Βιομήχανοι είχαν την ευκαιρία να ενημερώσουν για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην περιοχή έτσι ώστε το Επιμελητήριο Πάφου σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς να καταγράψουν και να προσπαθήσουν να επιλύσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει  ο κλάδος της Βιομηχανίας για το κοινό όφελος της τοπικής και κατ’ επέκταση της εθνικής οικονομίας της Κύπρου.

Οι Βιομηχανικές Περιοχές αποτελούν ένα πολύ σημαντικό θεσμό του κράτους  ο οποίος στηρίζει τη βιομηχανική ανάπτυξη και προσφέρει τους αναγκαίους χώρους για δραστηριοποίηση  των βιομηχανικών μονάδων  για αυτό και πρέπει ο θεσμός με τις κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις να ενισχυθεί.

Το Επιμελητήριο θα συνεχίσει τις περιοδείες του τόσο στις Βιομηχανικές Περιοχές όσο και στις Βιομηχανικές Ζώνες προσπαθώντας συνεχώς να στηρίζει και να βρίσκεται δίπλα στον Κύπριο Βιομήχανο.

 

Δελτίο τύπου ΕΒΕ Πάφου | 28.02.22

 

magnifiercross
X