Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής ΕΒΕ Πάφου και Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος

Υπουργείο Γεωργίας_2 Υπουργειο Γεωργιας_1

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση της Κοινής Επιτροπής ΕΒΕ Πάφου και Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος που έγινε στα γραφεία του Επιμελητηρίου, με θέμα την μεγαλύτερη δυνατή αξιοποίηση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.  Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε παρουσίαση των πιο κάτω Προγραμμάτων:

  1. ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΘΑΛΑΣΣΑ» 2014-2020. Ευρωπαϊκό Ταμείο Θάλασσας και Αλιείας 2014-2020
  1. Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020.

Τα προγράμματα που θα προκηρυχτούν το πρώτο εξάμηνο του 2016, θα μπορούν να αξιοποιηθούν από εταιρείες, φορείς, δήμους και κοινότητες της Επαρχίας. Η επόμενη συνάντηση της Επιτροπής θα γίνει το πρώτο τρίμηνο του 2016 στο Υπουργείο Γεωργίας στη Λευκωσία, για να εξασφαλιστεί η καλύτερη δυνατή απορρόφηση των Ευρωπαϊκών κονδυλίων.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Σύμβουλος του Επιμελητηρίου σε θέματα του Αγροδιατροφικού Τομέα κ. Βασίλης Σιωμάδης, καθώς και μέλη της Ειδικής Επιτροπής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων του ΕΒΕ.

 

magnifiercross
X