Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής-Σχέδιο χορηγιών που αφορά την ανάπτυξη της Οικονομίας της Μέλισσας-Επιχειρηματικό Φόρουμ Κύπρου – Τσεχίας, Ανάπτυξη συνεργασιών στονΤομέα της Ασφάλειας και της Αμυντικής Βιομηχανίας-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Πρόεδρο Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας & Τουρισμού Δρ Κυριάκο Χατζηγιάννη.

Πραγματοποιήθηκε με τεράστια επιτυχία η διάλεξη που διοργάνωσε το ΕΒΕ Πάφου για τις φορολογικές αλλαγές

ΣΕΛΚ_2 ΣΕΛΚ_1

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία διάλεξη με θέμα: «Οι πρόσφατες φορολογικές αλλαγές που έχουν ψηφιστεί ή/και προτίθενται να ψηφιστούν σύντομα – Στοιχεία που υποβοηθούν την ανάπτυξη και την εδραίωση της Κύπρου σαν οικονομικό κέντρο».

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Επιτροπής Σχεδιασμού Κατάρτισης, Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Μελετών του Επιμελητηρίου κ. Παντελής Ευαγγέλου ανέφερε πως η διάλεξη γίνεται για να παρουσιαστούν αλλαγές που έχουν ως στόχο τη μείωση φορολογιών των εταιρειών και την στήριξη της ανάπτυξης και της επιχειρηματικότητας. Παράλληλα ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου για την συνεργασία και ιδιαίτερα τους εισηγητές της διάλεξης κ. Πανίκο Καουρή, Συνέταιρο στην PwC και Πρόεδρο της Φορολογικής Επιτροπής του ΣΕΛΚ και τον κ. Γιώργο Μαρκίδη, Συνέταιρο στην KPMG και Αντιπρόεδρο της Φορολογικής Επιτροπής του ΣΕΛΚ για την συμβολή τους στην οργάνωση του σεμιναρίου.

magnifiercross
X