Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Πραγματοποιηση επιχειρηματικής επισκεψης του ΕΒΕ Πάφου στην Φλώρινα

Στα πλαίσια προώθησης της επιχειρηματικής και επιμελητηριακής συνεργασίας μεταξύ του Επιμελητηρίου Φλώρινας και του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η επίσκεψη αντιπροσωπείας του Επιμελητηρίου Πάφου στην Φλώρινα στις 8-9 Ιανουαρίου 2016, μετά από σχετική πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββα Σαπαλίδη.
Η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου, αποτελούταν από τον Πρόεδρο του κ. Ανδρέα Δημητριάδη, τον Αντιπρόεδρο κ. Ζήνων Ζήνωνος, και τον Διευθυντή κ. Κενδέα Ζαμπυρίνη.
Στην επίσημη συνάντηση μεταξύ των 2 Επιμελητηρίων παραβρέθηκαν επίσης οι 2 βουλευτές της Φλώρινας, ο Δήμαρχος Πρεσπών, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Φλώρινας, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φλώρινας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Κυπρίων Φλώρινας – Αμυνταίου, καθώς και πολλοί τοπικοί επιχειρηματίες.
Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες προώθησης της συνεργασίας μεταξύ των 2 επιμελητηρίων, αλλά και οι προοπτικές ανάπτυξης της οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας και δικτύωσης μεταξύ των επιχειρήσεων – μελών τους.
Στην συνέχεια, υπογράφθηκε σχετικό πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ των 2 επιμελητηρίων, με το οποίο συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί περαιτέρω η συνεργασία με την πραγματοποίηση τακτικών συναντήσεων στο μέλλον, αλλά και με την σχεδίαση και υλοποίηση κοινών δράσεων δικτύωσης, προώθησης και προβολής, χρηματοδοτούμενων από Προγράμματα της Ε.Ε. Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με την προβολή από τους παριστάμενους τοπικούς επιχειρηματίες των προϊόντων τους.
Εν κατακλείδι, η συνάντηση αυτή αποτέλεσε ένα αποφασιστικό βήμα για την προώθηση της συνεργασίας των 2 Επιμελητηρίων αλλά και των επιχειρήσεων - μελών τους.
Στις 10/1/2016 η αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου συνοδευόμενη από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Φλώρινας είχε συνάντηση στο Μοναστήρι των Σκοπίων με τον Σύμβουλο του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σκοπίων Καθηγητή Dr. Dragan Damjanovski, τον Περιφεριακό Διευθυντή του Επιμελητηρίου κ. Nikola Dimkovski και τον Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοναστήρι κ. Νίκο Καραλέκκα.

φλωρινα 2

 

 

magnifiercross
X