Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Προκήρυξη του Σχεδίου Χορηγιών για συμμετοχή με κρατικό περίπτερο σε εκθέσεις του εξωτερικού το 2024 / Funding for Trade Fair participation with a state both for 2024-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κο Πέτρο Ξενοφώντος για προβλήματα και έργα υποδομής που άπτονται του υπουργείου του-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΑΛΜΑΤΙ 2023 - BUSINESS DELEGATION & FORUM Almaty, Kazakhstan 2023 NEW DATES: 20 -23 JUNE 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με το Επιμελητήριο της Βηθλεέμ /10 Μαΐου, 2023-ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών & Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη στην Πάφο με επιτόπιες επισκέψεις σε έργα υποδομής

Προετοιμασία παράδοσης μασκών σε Επιχειρήσεις / Μέλη του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου

Στα πλαίσια των μέτρων ατομικής προστασίας και διαφύλαξης της Δημόσιας  Υγείας ενόψει της μερικής άρσης των περιοριστικών μέτρων από τις 4 Μαΐου 2020 και με γνώμονα πάντα τη στήριξη και τη συμπαράσταση  των επιχειρήσεων της Επαρχίας Πάφου, το ΕΒΕ Πάφου εργάστηκε σήμερα και πραγματοποίησε τον  προγραμματισμό για τον ορθό διαμοιρασμό των μασκών προστασίας για αύριο 03/05/2020 στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Πάφου.

Το Επιμελητήριο Πάφου έχοντας στην κατοχή του  περιορισμένο αριθμό μασκών είχε να αντιμετωπίσει την τεράστια ζήτηση  από πλευράς αρκετών επιχειρήσεων. Για το λόγο αυτό ακολουθήθηκε η σειρά προτεραιότητας εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τις επιχειρήσεις και η πιστή τήρηση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας με βάση τις επιχειρήσεις που έχρηζαν άμεσης παροχής μασκών για να μπορέσουν να επαναδραστηριοποιηθούν από τις 04/05/2020.

To ΕΒΕ Πάφου σε συνεννόηση με το Δήμαρχο Πόλης Χρυσοχούς κ. Γιώτη Παπαχριστοφή, θα αποστείλει συγκεκριμένο αριθμό μασκών για να καλύψει μέρος των αναγκών Μικρομεσαίων επιχειρήσεων-Μελών του Επιμελητηρίου που εδρεύουν στο γεωγραφικό διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς. Τη διαδικασία παράδοσης των μασκών θα υλοποιήσει ο ίδιος ο Δήμος Πόλεως Χρυσοχούς.

Να σημειωθεί ότι θα ακολουθήσει πολύ σύντομα και δεύτερη παραλαβή μασκών για να μπορέσουν να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες περισσότερων επιχειρήσεων. Οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν με ανακοίνωση που θα εκδώσει το ΕΒΕ Πάφου και θα ακολουθηθεί ακριβώς η ίδια διαδικασία.

Οι αντιπρόσωποι των εταιρειών που θα εισέλθουν αύριο στα γραφεία του Επιμελητηρίου για την παραλαβή των μασκών καλούνται να τηρούν πιστά    το ωράριο παραλαβής για να αποφευχθεί ο συνωστισμός και να φέρουν μαζί τους Δελτίο ταυτότητας  και συμπληρωμένη την Υπεύθυνη Δήλωση Παραλαβής Δωρεάν Μασκών, η οποία ετοιμάστηκε από το Υπουργείο Υγείας για σκοπούς ελέγχου.

Θερμή παράκληση μας κατά την είσοδο σας στα γραφεία του Επιμελητηρίου να λαμβάνετε όλα τα μέτρα προστασίας από τον  Covid-19 σύμφωνα πάντα με το πρωτόκολλο και τις σχετικές οδηγίες που έχουν δοθεί.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ|02/05/2020

magnifiercross
X