Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Προσκληση - Ενημερωτική διάλεξη από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης & Ανάπτυξης - Τεταρτη 28 Νοεμβριου, 2018

Πρόγραμμα ‘Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις (Advice for Small Businesses) 2017-2020’

Τετάρτη 28 Νοεμβρίου, 2018 - Ώρα 4:00 μ.μ - Εκπαιδευτικη Αιθουσα ΕΒΕ Πάφου

  • Το πρόγραμμα ‘Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για Μικρές Επιχειρήσεις’ (Advice for Small Businesses), είναι ένα τριετές πρόγραμμα που υλοποιείται, από τον Μάιο του 2017, από το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού και την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD). Το πρόγραμμα αποσκοπεί στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την προώθηση της ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.
  • Το πρόγραμμα στοχεύει στην παροχή βοήθειας σε περισσότερες από 120 Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜμΕ), σε διάρκεια τριών ετών, για τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, την ενίσχυση της αποδοτικότητας και την προώθηση της ανάπτυξής τους, μέσω παροχής οικονομικής ενίσχυσης υπό τη μορφή επιχορηγήσεων για συνεργασία με τοπικούς και διεθνείς συμβούλους επιχειρήσεων. Επιπλέον, το πρόγραμμα στηρίζει τις ΜμΕ παρέχοντάς τους εκπαίδευση, ευκαιρίες δικτύωσης και καθοδήγηση.
  • Ένας ακόμη στόχος του προγράμματος είναι η ανάπτυξη της τοπικής αγοράς συμβουλευτικών υπηρεσιών, μέσω της παροχής εκπαίδευσης σε συμβουλευτικές εταιρείες, ώστε να βελτιώσουν την ποιότητα των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχουν.

Εισοδος Ελευθερη

magnifiercross
X