Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Σειρά Συναντήσεων του ΕΒΕ Πάφου στην Πόλη Χρυσοχούς

Το Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια των προσπαθειών του για ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και στήριξη της τοπικής οικονομίας και κοινωνίας είχε σειρά συναντήσεων στην Πόλη Χρυσοχούς με σκοπό την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που ταλανίζουν την περιοχή.

 

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου, με επικεφαλή τον Πρόεδρο του κ. Α. Δημητριάδη ενημερώθηκε για τα προβλήματα της τοπικής αρχής και κατέγραψε τα έργα προτεραιότητας της περιοχής, για τα οποία ζητήθηκε η στήριξη του Επιμελητηρίου, μεταξύ των οποίων:
•Υλοποίηση του Δρόμου Πάφου – Πόλεως Χρυσοχούς
•Ξεκαθάρισμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του λιμανιού του Λατσιού και προώθηση της ανάπτυξης του.

 

Κατόπιν ακολούθησε κοινή σύσκεψη ΕΒΕ Πάφου, ΕΤΑΠ Πάφου και Δήμου Πόλεως Χρυσοχούς με τον Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Νίκο Κουγιάλη όπου έγινε ενημέρωση και συζητήθηκαν τα πιο κάτω θέματα:
•Οδικός χάρτης ολοκλήρωσης του διαχειριστικού σχεδίου του Ακάμα
•Η άμεση ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου για την δυνατότητα αξιοποίησης διαφόρων Ευρωπαϊκών προγραμμάτων στα πλαίσια της νέας προγραμματικής περιόδου 2014 – 2020 για την αγροτική ανάπτυξη.
•Ο εμπλουτισμός και η προστασία του υφιστάμενου τεχνητού υφάλου στην περιοχή Πάφου – Γεροσκήπου.
•Η δημιουργία νέου τεχνητού υφάλου στο διαμέρισμα Πόλεως Χρυσοχούς

Η δυνατότητα δημιουργίας ενός Θαλάσσιου πάρκου για ελεύθερη κατάδυση στην περιοχή της Πάφου

magnifiercross
X