Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Σεμινάριο με Θέμα «Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης και Διαδικτυακό Μάρκετινγκ - Social Media and Internet Marketing» Τετάρτη 06/03/2019 και Παρασκευή 08/03/2019

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες, Γενικούς Διευθυντές και υπεύθυνους Πληροφορικής, Μάρκετινγκ, Πωλήσεων και Στρατηγικού Σχεδιασμού μικρών επιχειρήσεων / οργανισμών (μέχρι 49 εργαζομένους). Περιλαμβανομένων και των επιχειρήσεων που προσφέρουν υπηρεσίες, εργαλεία και λύσεις που σχετίζονται με το ψηφιακό εταιρικό προφίλ.

Στόχοι:

  • Να διαμορφώσετε την κοινωνική σας παρουσία σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και τα κριτήρια του Στρατηγικού Μάρκετινγκ.
  • Να είστε σε θέση να διαχειριστείτε την επένδυσή σας ενημερώνοντας τα κοινωνικά προφίλ σας.
  • Να συνδέεστε με άλλους ανθρώπους εγκαθιδρύοντας την εμπορική σας επωνυμία στην τοπική και διεθνή κοινότητα.

Εισηγητής: Χάρης Χατζηπαναγιώτου

 

To πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Αρχή Ανθρώπινου Δυναμικού ως Πολυεπιχειρησιακό: Επιχορηγείται μερικώς απο την ΑνΑΔ και το τελικό πληρωτέο ποσό των δικαιούχων είναι €129.

Κατεβάστε δωρεάν το Αναλυτικό Πρόγραμμα και την έντυπη Φόρμα Δήλωσης Συμμετοχής

magnifiercross
X