ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ στον τρόπο Λειτουργίας του Τμήματος Οδικών Μεταφορών στην Πάφο

| Συνωστισμός καθημερινά στα Γραφεία του ΤΟΜ | Υποστελέχωση | Έλλειψη εξυπηρέτησης

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου έγινε δέκτης πολλών παραπόνων από επιχειρηματίες και επαγγελματίες για τον τρόπο λειτουργίας του Τμήματος Οδικών Μεταφορών. Ως γνωστό το εν λόγω τμήμα ασχολείται με τις επιθεωρήσεις ιδιωτικών και επαγγελματικών οχημάτων, τη διαδικασία εγγραφής τους, μεταβιβάσεις, τεχνικούς ελέγχους και άλλες διαδικασίες. Την ίδια στιγμή στο τμήμα πραγματοποιείται η έκδοση αδειών οδήγησης και η διεξαγωγή εξετάσεων.

Καθημερινά επικρατούν ουρές και συνωστισμός στο εν λόγω τμήμα από πολίτες και επαγγελματίες που επιθυμούν να εξυπηρετηθούν ενώ να σημειωθεί ότι μεγάλος είναι και ο αριθμός των αλλοδαπών που επιθυμούν την έκδοση άδειας οδήγησης.

Καλούμε τον αρμόδιο Υπουργό και το Διευθυντή του Τμήματος Οδικών Μεταφορών όπως παρέμβουν άμεσα ώστε να αξιολογηθεί ο τρόπος λειτουργίας του Τμήματος στην Πάφο και όπως προχωρήσουν σε άμεσες διορθωτικές ενέργειες για επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πάφου, Αντρέας Δημητριάδης, τονίζει ότι η δημόσια υπηρεσία θα πρέπει να επανέλθει στα προηγούμενα επίπεδα εξυπηρέτησης του κοινού προς όφελος του κράτους αλλά και των πολιτών.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ

11/06/2020

magnifiercross
X